Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Jako, że miałyśmy wczoraj drącą się maliznę w samochodzie, zabrałam Dzidkę nie sprzątając po niej klatki. Bardzo proszę o zastąpienie mnie w tym temacie.
Lutra, przypominam o dr Szpeyerze - kota Rysia już w klatce siedzi, nie wiem czy jest w stanie do ciachnięcia, bo coś się mocno ślini ale tak dla bhp zgłoś, że wislackikot będzie z dziewczyną
A czy a Arwecie są nasze kontenery, żeby zgarnąć towarzystwo?
edit_f pisze:Tweety
plan na dzisiaj: ok. 18ej odbieram Brzoskwinkę, Malinkę i Armaturka z Arwetu.. po drodze ok. 19tej Komenda i zabieram dwa buraski, które wczoraj Akima z narażeniem życia (a na pewno ręki) złapała, a które dzisiaj będą mieć zabiegi.. zawożę towarzystwo na kocimską.. buraski po operacji do klatki.. do jednej czy dwóch osobnych? maluchy luźno wypuszczam do pokoju.. proszę o potwierdzenie..
Etiopia
zabrałabym wieczorkiem ok. 20ej żwirek z kocimskiej i przywiozę ci do domku.. proszę potwierdź, czy będziesz wówczas w domu..
edit_f pisze:Tweety pisze:A czy a Arwecie są nasze kontenery, żeby zgarnąć towarzystwo?
jeśli to do mnie pytanie, to nie wiem.. nie zawoziłam ich tam..
Tweety pisze:edit_f pisze:Tweety pisze:A czy a Arwecie są nasze kontenery, żeby zgarnąć towarzystwo?
jeśli to do mnie pytanie, to nie wiem.. nie zawoziłam ich tam..
nie, do Lutry, bo może się okazać, że jeżeli kotka Rysia jest nie halo to Robert zawiezie ja do Arwetu a zabrałby tamtą trójkę o ile będzie do czego
edit_f pisze:Tweety
Etiopia
zabrałabym wieczorkiem ok. 20ej żwirek z kocimskiej i przywiozę ci do domku.. proszę potwierdź, czy będziesz wówczas w domu..
Akima pisze:Co to za Rysia ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 99 gości