K-ów, życie toczy się dalej ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 8:45 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Cammi.. bardzo mi przykro..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw lut 11, 2010 8:46 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Ściskam was mocno Cammi
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw lut 11, 2010 8:51 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Tweety
plan na dzisiaj: ok. 18ej odbieram Brzoskwinkę, Malinkę i Armaturka z Arwetu.. po drodze ok. 19tej Komenda i zabieram dwa buraski, które wczoraj Akima z narażeniem życia (a na pewno ręki) złapała, a które dzisiaj będą mieć zabiegi.. zawożę towarzystwo na kocimską.. buraski po operacji do klatki.. do jednej czy dwóch osobnych? maluchy luźno wypuszczam do pokoju.. proszę o potwierdzenie..

Etiopia
zabrałabym wieczorkiem ok. 20ej żwirek z kocimskiej i przywiozę ci do domku.. proszę potwierdź, czy będziesz wówczas w domu..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lut 11, 2010 8:53 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

lutra
wiem, że miałam porobić fotki maluchom, które odbiorę dziś z arwetu.. ale będę sama, więc nie wiem, czy to wykonalne, bo to szaleństwo trzeba jakoś potrzymać.. czy będzie ewentualnie ktos na kocimskiej ok. 20ej?
Obrazek

edit_f

Post » Czw lut 11, 2010 8:55 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Jako, że miałyśmy wczoraj drącą się maliznę w samochodzie, zabrałam Dzidkę nie sprzątając po niej klatki :oops: . Bardzo proszę o zastąpienie mnie w tym temacie.

Lutra, przypominam o dr Szpeyerze - kota Rysia już w klatce siedzi, nie wiem czy jest w stanie do ciachnięcia, bo coś się mocno ślini ale tak dla bhp zgłoś, że wislackikot będzie z dziewczyną
A czy a Arwecie są nasze kontenery, żeby zgarnąć towarzystwo?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lut 11, 2010 8:56 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Tweety pisze:Jako, że miałyśmy wczoraj drącą się maliznę w samochodzie, zabrałam Dzidkę nie sprzątając po niej klatki :oops: . Bardzo proszę o zastąpienie mnie w tym temacie.

Lutra, przypominam o dr Szpeyerze - kota Rysia już w klatce siedzi, nie wiem czy jest w stanie do ciachnięcia, bo coś się mocno ślini ale tak dla bhp zgłoś, że wislackikot będzie z dziewczyną
A czy a Arwecie są nasze kontenery, żeby zgarnąć towarzystwo?

jeśli to do mnie pytanie, to nie wiem.. nie zawoziłam ich tam..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lut 11, 2010 8:57 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

edit_f pisze:Tweety
plan na dzisiaj: ok. 18ej odbieram Brzoskwinkę, Malinkę i Armaturka z Arwetu.. po drodze ok. 19tej Komenda i zabieram dwa buraski, które wczoraj Akima z narażeniem życia (a na pewno ręki) złapała, a które dzisiaj będą mieć zabiegi.. zawożę towarzystwo na kocimską.. buraski po operacji do klatki.. do jednej czy dwóch osobnych? maluchy luźno wypuszczam do pokoju.. proszę o potwierdzenie..

Etiopia
zabrałabym wieczorkiem ok. 20ej żwirek z kocimskiej i przywiozę ci do domku.. proszę potwierdź, czy będziesz wówczas w domu..

buraski do tych samych klatek, w których są teraz, pozostałe ogony luzem do cat-roomu czyli dasz radę odebrać wszystkich zewsząd?
A wiesz już co z sobotą i ewentualnym odstawianiem Iwana do domu?

Tweety

Post » Czw lut 11, 2010 8:59 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

edit_f pisze:
Tweety pisze:A czy a Arwecie są nasze kontenery, żeby zgarnąć towarzystwo?

nie, do Lutry, bo może się okazać, że jeżeli kotka Rysia jest nie halo to Robert zawiezie ja do Arwetu a zabrałby tamtą trójkę o ile będzie do czego

Tweety

Post » Czw lut 11, 2010 8:59 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

transporterek, który miałam po Spotim, zostawiłam na kocimskiej.. w nim był jeden burasek wczoraj złapany.. jakby co, mam w samochodzie jeden swój transporterek, dobrze byłoby, żeby w arwecie był przynajmniej jeden afnowski.. do dwóch może udałoby się zapakować towarzystwo..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lut 11, 2010 9:03 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Tweety pisze:
edit_f pisze:
Tweety pisze:A czy a Arwecie są nasze kontenery, żeby zgarnąć towarzystwo?

nie, do Lutry, bo może się okazać, że jeżeli kotka Rysia jest nie halo to Robert zawiezie ja do Arwetu a zabrałby tamtą trójkę o ile będzie do czego

to proszę o info.. ja na pewno będę w arwecie ok. 18ej, bo muszę pozałatwiać sprawy psiaka Dżokiego, bezdomniaka którego mam hotelu.. wczoraj miałam jechać grupką do hotelu, a dziś wiem, że jadę sama, więc cztery kontenery, w sensie pięć kociaków, mogę zgarnąć..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lut 11, 2010 9:05 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Co to za Rysia ?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw lut 11, 2010 9:09 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

edit_f pisze:Tweety
Etiopia

Bardzo dziękuję. :1luvu:

Będę w domu lub w pobliżu- tylko proszę o sygnał że dojeżdżasz do mnie.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lut 11, 2010 9:11 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Transportery w arwecie, na pewno zostawiłam armaturkowy i malinkowy, brzoskwinkowy nie wiem, bo nie ja ją dostarczałam.
Edit_f, chodzi o foty jakiekolwiek, bo nie ma nic, nawet nie wiem na 100%, czy oba owocokoty są bure...
Szpeyer od 10. Zadzwonię punt równa.
Aga, a co Ty mi tak koty przechrzciwszy, co? :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lut 11, 2010 9:13 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Etiopia: dam znać, jak będę dojeżdżać..
Lutra: spróbuję zrobić jakieś fotki..
Tweety: a w tym Bytomiu była robiona wizyta przedadopcyjna? czy to taki kurs pt. jadę z Iwanem, ale jak zły dom, to nie zostawiam?
Obrazek

edit_f

Post » Czw lut 11, 2010 9:16 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Akima pisze:Co to za Rysia ?

kotka szylkretka zgłoszona z Prądnickiej. Przyplątała się tam, miała wówczas mocno poranione łapki i ogólna bida z nędzą. Pani zgłaszająca dokarmia ją ale jutro wyjeżdża na tydzień a kot nie wrócił jeszcze za bardzo do formy. Na szczęście łapki się jakoś tam pogoiły ale nie wiem czy nie będzie innych przeciwwskazań do ciachnięcia. Pani płaci ale prosiła o pomoc techniczno-logistyczną

Tweety

[poprzednia][następna]