!!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!! OSKAR ZŁAPANY!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 5:48 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

Niestety, nie mam samochodu, a osoby, które u nas takowym dysponują, nie są zainteresowane tą sprawą, no i do godziny 15 raczej nie mogą się tym zajmować.

To jest na terenie Politechniki, przy ulicy Warszawskiej.

Na wszelki wypadek - mój telefon: 509 052 648.

Dzięki za odzew :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lut 11, 2010 8:17 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

podnoszę

mb

Post » Czw lut 11, 2010 8:48 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

mb pisze:Niestety, nie mam samochodu, a osoby, które u nas takowym dysponują, nie są zainteresowane tą sprawą, no i do godziny 15 raczej nie mogą się tym zajmować.

To jest na terenie Politechniki, przy ulicy Warszawskiej.

Na wszelki wypadek - mój telefon: 509 052 648.

Dzięki za odzew :D

kurcze, myślałam, że sobie po nią przyjedziesz, bo dla nas to też są godziny pracy :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lut 11, 2010 8:54 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

A skąd trzebą ja wziąć :?:

Ja już jestem tak zdecydowana, że najwyżej wezmę urlop i taksówkę.

Nie sypiam już po nocach z powodu tego nieszczęśnika, zdychającego we własnych odchodach na mrozie. Nie wiem, jak te osoby, które dawały mu jeść mogły patrzec na to przez dwa miesiące. Dopiero ostatnio jedna z nich (wbrew opinii pozostałych) poszła do weta po pomoc, no i tak ja się o tym dowiedziałam.

mb

Post » Czw lut 11, 2010 9:03 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

mb pisze:A skąd trzebą ja wziąć :?:

Ja już jestem tak zdecydowana, że najwyżej wezmę urlop i taksówkę.

Nie sypiam już po nocach z powodu tego nieszczęśnika, zdychającego we własnych odchodach na mrozie. Nie wiem, jak te osoby, które dawały mu jeść mogły patrzec na to przez dwa miesiące. Dopiero ostatnio jedna z nich (wbrew opinii pozostałych) poszła do weta po pomoc, no i tak ja się o tym dowiedziałam.

poczekajmy gdzieś do 10-tej, jeżeli doktor przełoży naszą dzicz do kontenerka to klatkę mój mąż weźmie i jadąc do pracy mógłby Ci ją podrzucić, bo w miarę blisko. Ale jak zostanie w lecznicy to byłaby do wzięcia z Bobrowskiego 11. Dam znać

Tweety

Post » Czw lut 11, 2010 9:06 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

No, to czekam.

Dziękuję :D

mb

Post » Czw lut 11, 2010 9:35 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

:ok: :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lut 11, 2010 9:46 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

annskr pisze: :ok: :ok:

Dzięki :D

A on tam siedzi przy oknie, wpatrując się przez szybę w to, co sie dzieje w magazynie. Wie, że w środku jest ciepło... :cry:

mb

Post » Czw lut 11, 2010 10:04 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

Trzymam kciuki!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw lut 11, 2010 10:07 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

Dziękuję :D

Są bardzo potrzebne :!:

mb

Post » Czw lut 11, 2010 12:02 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

klatka dostarczona do rąk własnych, teraz kciuki za powodzenie akcji

Tweety

Post » Czw lut 11, 2010 14:26 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

Od godziny obsr...ny Oskarek jest w lecznicy przy Piłsudskiego :D
Zapach, który wydzielał się z niego, gdy wszystko odmokło w topniejącym śniegu, jest nie do opisania. Większośc obecnych wymiękła od razu. Prawdziwa bron biologiczna. Nie mam pojęcia, jak, biedaczysko, wytrzymywał sam ze sobą. Jeszcze trochę, a chyba zacząłby gnić. Koszmar :(

Będzie miał wykonany totalny przegląd, podane odpowiednie leki i najprawdopdobniej, od razu, z rozpędu - pozbawiony atrybutów męskości :lol:

Do odbioru będzie gotowy około 15.00. Będzie na lekach uspokajających i zabiorę go do domu. Dr Justyna pytała, czy bedę chciała go przygotować do bycia kotem domowym, bo są leki, które by to wspomogły. Zdecydowałam, że tak - on nie ma dokąd wracać. Przecież nie będzie siedzieć tu pod magazynem na mrozie i wpatrywać się w okna. Poza tym, jeśli ma być wyleczony, to leczenie musi być konsekwentne i Oskar musi być na diecie. Zresztą Oskar nie jest typem wojownika. Tylko warczał i oblizywał się ze strachu i od razu w gabinecie wyprysnął pod szafkę, skąd zostal wyciągnięty na wędzidle. W sumie nikt nie został nawet draśnięty. Oskar to nie moja Kasia, która wizyty w lecznicy odbywa w ten sposób, że wracając z lecznicy do domu wyglądam, jakbym wracała z "ustawki" :lol:

Oskarek to ładny kocurek - może znajdzie dom :?: :roll:

A klatka łapka to prawdziwa rewelacja. Wyposażona w michę z tuńczykiem w oleju i skropiona kroplami nasercowymi :lol: zadziałała w ciągu sekundy :lol:

Wymyłam już ją trochę przedtem i zaraz poprawię, ale co z nią zrobić :?:

mb

Post » Czw lut 11, 2010 15:10 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

Cieszę się jak nie wiem co :D :D .
Oskarka wykąpli może od razu??

A klatkę zwróć szybko, kolejny chętni czekają :D :D :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lut 11, 2010 16:30 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

:piwa: za sukces łapanowy /ale skoro zaglądnęła tu aanskr - i tu powinna być ikonka zamiatająca piórami kapelusza glebę... - to było jakby wiadome... :mrgreen: :mrgreen: ;wiem co mówię - jako wierny podczytywacz :oops: wątku łódzkiego/

:ok: :ok: za kota

kikkera

Od: Sob kwi 18, 2009 10:33

Post » Czw lut 11, 2010 17:56 Re: !!! KRK - KLATKA-ŁAPKA !!!

Super! Czekamy na dalsze wieści! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

[poprzednia][następna]