GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 9:00 Re: GANG MIKUSIA...Nikoś juz w DS. Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Isiu pozdrówki dla Maniusia vel. Cziko vel. Armaniego - Jezusiku.....ilez imion się chłopak doczekał - oraz całej rodzinki :lol:
MIKUŚ

Post » Czw lut 11, 2010 9:01 Re: GANG MIKUSIA...Nikoś juz w DS. Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Jeśli chodzi o Gang to się troszkę pozmieniało. Myślałam ze napisałam o tym wszystkim a tu lipa 8O Gdziesik mi się mój wątek przeoczył :|

Zaczniemy od przedstawienia Astruni - Nukę juz znacie :wink:
MIKUŚ

Post » Nie lut 14, 2010 11:55 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

A u Gangsterów cisza :twisted: ...........

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lut 15, 2010 1:54 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

wszystkim kotkom, cioteczkom i wujkom przesyłamy całe ciepełko z naszych kocich i ludzkich serduszek...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Nie lut 21, 2010 16:47 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Witajcie, nareszcie mam chwilę czasu i cosik popiszemy sobie na Naszym wąteczku :mrgreen:

W Gangu obecnie przebywają 2 koteczki - obie wysterylizowane - i obie łaciato-krówkowe :roll:

Więc zaczynamy.............
MIKUŚ

Post » Nie lut 21, 2010 16:56 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Nr. 1 ASTRA - koteczka około 2-3 letnia znaleziona przezemnie w największe mrozy na jednej z Sosnowieckich ulic. Kotka na w pół zmrozona, ze świerzbem skórnym, kompletnie zapchlona i zarobaczona. W stanie opłakanym trafiła na Naszą prywatną kociarnię. Zerwana warga i ropomacicze dały jej popalić. Natychmiast zdecydowano o sterylizacji oraz podjęto próbę zszycia wargi. Sterylka rzecz jasna się powiodła - jednakze próba zszycia wargi się nie powiodła - no cóz Astra ma nieco szerszy uśmiech :wink:

Generlanie kotka bardzo, bardzo dziwna - dopiero od paru dni udaje mi się ją stopniowo rozgryźć. Klatka czy boks dla Astry to wielkie poczucie bezpieczeństwa, niczym zbawienie. Przypuszczam ze nigdy nie była u nikogo w domu. Nie wie co to fotel, nie wie co to szyba - no przesadzam teraz juz wie - kiedy to po usilnym wywarzeniu okna łebkiem dała sobie spokój :))

Niby łagodna jak baranek, choć czasem potrafi pokazać pazura - ale to jest wszystko wywołane stresem. Obecnie próbuję ją przystosować do zycia w domu, przyzwyczaić do obcowania z kotem i czasami psem no i człowiekiem.
Daje się pogłaskać, delikatnie i ostroznie brać na ręce. Chce być przytulana, ale strach wciąz jest silniejszy od chęci przyjaźni. No cóz...........wkrótce napiszemy czy jakieś postępy poczyniła :lol:

A oto i Ona:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie lut 21, 2010 17:03 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Czyz nie jestem piękna :1luvu:

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie lut 21, 2010 17:05 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Ojj widać że lubimy sie wygrzewać na słoneczku 8) :wink:

bubor

Post » Nie lut 21, 2010 22:50 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

NUKA - Nukencja i ogólnie chodzący wulkan pozytywnej energii. Przesympatyczna kocina. 8 miesięcy juz po sterylce z perypetiami odrzucania szwów. Mała okazała się być alergiczką :? Po ponownym zszyciu dochodzi do siebie. Niezwykle utalentowana. Dzień w dzień dzielnie rozwiązuje słupełek po słupełku swojego kubraczka, a gdy jest juz przy ostatniej kokardce robi wsteczny i hyc.......wolna - i patrzy dumna z siebie na kubraczek :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie lut 21, 2010 23:05 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Mundurkowa panieneczka :D :wink:

bubor

Post » Pon lut 22, 2010 1:53 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

piękne panienki :1luvu:
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Pon lut 22, 2010 7:40 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

No i po kaftaniku :roll: Wieczorem jeszcze był, rano zostałam obudzona przez dumną z siebie Nukę. Popatrzcie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon lut 22, 2010 15:29 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

heheh nie dość że piękna to jeszcze utalentowana :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lut 23, 2010 14:20 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :)

Śliczna panienka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro lut 24, 2010 8:08 Re: GANG MIKUSIA..... Nuka i Astra-nowe nabytki :) fotki str.60

Obróbka mar_tika

Obrazek
MIKUŚ

[poprzednia][następna]