Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 10, 2010 14:36 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Kciukujemy za przeprowadzkę z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 10, 2010 15:08 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Baran jakiś :roll:
Inga, jak chcesz to mogę z Tobą na basen chodzić. Będziesz sobie te swoje sztuki gimnastyczno-rehabilitacyjne uprawiać, a ja Cię będę "opływać" dla kamuflażu. Chcesz ?
Może i jeszcze ktoś się przyłączy ? :D

Za przeprowadzkę kciuki :ok: I ciekawa jestem szczegółów.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lut 10, 2010 15:11 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

A ja widziałam Inge na wątku "jak wyglądamy" :P
Doktorek jest fiut i pedryl - przy tym wzroście ten rozmiar to przecież normalne [każdy pływak 1,5 kg od sztuki :wink: ]

Za przeprowadzkę :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 10, 2010 15:16 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

AgaPap pisze:He, he to tylko fotki brakuje po tym opisie magdaradek :1luvu: Bo pastuszka to kiedyś dała na zdjeciu, a siebie to już nie :evil:

no przecież jest! to pod Helenką to mój sweter, a za Helenką - moje włosy niedofarbowane :lol:
na "Jak wyglądamy" też :D i komentarz AYO, który mnie rozbroił :ryk:

o przeprowadzce na razie cicho sza! 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lut 10, 2010 15:30 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

jaaaaaa ale masz piękne włosy!!!! Jaka burza i kolo ri w ogóle !!!!przeszperałam wątek "jak wyglądamy" specjalnie :twisted: po to by Cię znaleźć!
Fajna babka z Ciebie!
Ja to mam króciutkie włosy typu 6-7 cm :lol:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 10, 2010 15:47 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

dagmara-olga pisze:Ja to mam króciutkie włosy typu 6-7 cm :lol:

jakbym miała takie krótkie to bym wyglądała jak białoskóry murzynek, ewentualnie jakby piorun w plantację szczypiorku dolnął :roll: mnie się to futro kręci i zwija, sterczy na wszystkie strony, teraz są w miarę proste, bo prostują się pod własnym ciężarem :D Poza to chyba jedyna rzecz, przy której TZ się upiera jako ten osiełek, ale tu nie cierpię specjalnie, bo to marzenie z dzieciństwa.
Jako małe dziewczę miałam trzy pióra na krzyż, w dodatku cienkie, więc obcinali mnie na krótko dla zdrowotności. Litrów Petrolu, który babcia mi wylała na łeb nie zliczę. Wszystko to, bo chciałam mieć włosy długie, czarne i proste :lol: tak bardzo chciałam, że jak mi się udało już coś lekko dłuższego wyhodować, to położyłam głowę na stole nakrytym kocem i ... wyprasowałam sobie te mizerne kudełki. Nie wiedzieć czemu - znikły, a mieszkanie trzeba było wietrzyć kilka godzin :roll:

Georg-inia

Post » Śro lut 10, 2010 15:51 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

:ryk: :ryk: :ryk: niebywałe...jak to się mogło stać...niebywałe
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 10, 2010 15:56 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Czy dobrze rozumiem, że radykalny ten zabieg doprowadził do aktualnych efektów 8O :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 10, 2010 20:45 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Georg-inia, olej lekarza.
On, jak to już wcześniej zauważono, chyba z powołaniem się minął i francuskim projektantem mody być powinien, skoro rozmiar 42/44 przy 170 cm wzrostu uważa za zbyt okrągły. A poza tym, to teraz rozmiarówka się skurczyła. Oszczędzają na materiale, a wiedzą, że kobity się pozagładzają, byle się w ciuch wcisnąć. Zresztą wystarczy popatrzeć, na czym w witrynach te ciuchy wieszają... Żywy człowiek nie ma takich proporcji.
A zresztą... mi nikt nie powie, że jestem gruba, a mam dokładnie jak ty - 170 cm wzrostu. I szukać ciuchów zaczynam w większości sklepów od 44, bo co mniejszego wezmę do reki, to się boje, że w szwach przy przymierzaniu popęka. Ot, cuda mody :twisted:

Ale fakt, że woda dobrze na plecy robi... bo odciąża.
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Czw lut 11, 2010 9:02 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

A musze poszukać tego wątku i popodziwiać zdjątka nicków w realu :mrgreen:

A ja zawsze chciałam mieć co najmniej 165 cm, ale mnie nie urosło się :twisted: , ale przynajmniej moje dziecko jest wyższe o pół głowy ode mnie :D Tylko też rozmiarówka z tych większych jest, ja w jej wieku wzrost miałam już swój, ale o ponad 20 kg byłam lżejsza 8O. NO ale u nas w domu to lubi się jeść :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob lut 13, 2010 17:56 Re: Georg i Klemens. Duzi zwariowali, przeprowadzamy się, aaaaaa

Koniec. Klamka zapadła. Od maja, a najpóźniej od czerwca nie będziemy już mieszkać na Piotrkowskiej... w poniedziałek podpisujemy umowę, TŻ wkracza remontowo i po niewielkim remoncie powolutku zaczynamy się przenosić.
Powinnam się cieszyć, ale na razie to się tylko boję :?
Obrazek

Georg-inia

Post » Sob lut 13, 2010 17:58 Re: Georg i Klemens. Duzi zwariowali, przeprowadzamy się, aaaaaa

ale czad!!!!! Będziecie mieli domek!!!!!! Super!!!!!! Strasznie się cieszę :ok: :ok: :ok: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Z nazwy ulicy widzę, że to Radogoszcz>????????
ja też kcem!!!!! kurcze Inga jak Wam się to udało???????????????
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 13, 2010 18:00 Re: Georg i Klemens. Duzi zwariowali, przeprowadzamy się, aaaaaa

łaa... nie ma jak mały własny domek :)
to w której dzielnicy trzeba będzie Cię szukać? :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob lut 13, 2010 18:12 Re: Georg i Klemens. Duzi zwariowali, przeprowadzamy się, aaaaaa

to nie dzielnica, to już Zgierz jest :D trzeci dom za tablicą z nazwą "Zgierz" :D
1200 metrów od krańcówki autobusowej przy cmentarzu na Szczecińskiej.

Georg-inia

Post » Sob lut 13, 2010 18:12 Re: Georg i Klemens. Duzi zwariowali, przeprowadzamy się, aaaaaa

Łał, super :D.
Gratulacje i oby wszystko poszło zgodnie z planem :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]