Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szirra pisze:Czy Kacper jest czarno-biały ?? bo na zdjeciu nie widać ...
tillibulek pisze:a ta tasma to tez fajny wynalazek... musze poszukac.... tylko to chyba bardziej dla Beti, bo oni nie spedzaja polowy dnia na tym tapczanie, a u nas ta kanapa musi jakos normalnie funkcjonowac....
tillibulek pisze:rozumiem, ze przescieradlo masz rozlozone gumowaną stroną do gory?
tillibulek pisze:szlaban, to prosta, ale bardzo dobra i skuteczna metoda - moja siostra wyleczyla nim swoją CQ-Team![]()
a ma ich cale 5 sztuk, wiec nie bylo łatwo!!
Rakea pisze:tillibulek pisze:szlaban, to prosta, ale bardzo dobra i skuteczna metoda - moja siostra wyleczyla nim swoją CQ-Team![]()
a ma ich cale 5 sztuk, wiec nie bylo łatwo!!
wow..dobrze, że choć niektórzy mają dobrze![]()
no, że z Misiooo tak nie można, no! - ona może mieć szlaban pół roku i nagle przyczai się, zakradnie i CQlec gotowy - i to taki zmagazynowany na najlepsze okazje porządny podtop..maupa!
Rakea pisze:Misioo nie brała psychotropów, jeszcze![]()
ale jak próbuje zrobić nam, tu i ówdzie, Armagedon "wodny" to mam ochotę jej dać całą fiolkę - naraz
może by jej przemeblowało tą jej CQ/QP dynkę![]()
![]()
wiesz co, lepiej nie odkrywaj kanapy...za krótko, żeby stwierdzić, że nastąpił definitywny koniec..
u mnie guma leży na 1 planie!
na razie odpuściłam Zuźce ban kanapy..sypia tam ze swoim narzeczonym..co zrobić - walentynki idą, co nie?
tillibulek pisze: Rakea, podziwiam za cierpliwosc![]()
tillibulek pisze: Walentynki i odrobina intymnosci oczywiscie kotkom tez sie nalezą(a co to za "narzeczony"? myslalam, ze masz dwie kocie panny... )
tillibulek pisze:kanapy nie odkrywam!! na razie koty, kanapa i koce są pod stałą obserwacją (codziennie obmacywane![]()
Rakea pisze:tillibulek pisze: Rakea, podziwiam za cierpliwosc![]()
ja to jestem nerwus, ale zobaczysz jaka Ty będziesz cierpliwa za 12 lat![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości