Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 10, 2010 11:58 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Neurochirurg, a tak w kościach rozmiłowany, ciała nie docenia :evil:
Inga, to jakiś przemęczony frustrat - nie wolno Ci się taką "wysoką kulturą" przejmować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś super kobitką w kobiecym rozmiarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I jak Ci ze słodką Helenką do twarzy (a raczej do włosów :wink: ) :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 10, 2010 12:00 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Gn...j jeden :evil: zero podejścia do pacjenta.

Ale o podwyżke to pewnie walczy jak każdy szanujący się lekarz w Polsce. :evil:

Co do rozmiaru 42/44 to też dużo zależy od wzrostu. Bo niestety jak ktoś wyższy to inaczej się to i rozkłada i widzi. A wiem to z autopsji, bo sama taki noszę, a niestety maława jestem i już mi kiedyś kardiolog ochrzanił, za wagę (ale raczej w kulturalny sposób), bo problemy mam z ciśnieniem :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lut 10, 2010 12:31 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

dzięki, dziewczyny, za pocieszenie :oops:
z rehabilitacją jest tak, że chciałam u siebie w przychodni -bo blisko- guzik, wciąż nie mają kontraktu. Poprosiłam Magdęradek, załatwiła mi wizytę u lekarza-rehabilitanta na 25-go lutego, powiedziałam to Panu Doktorowi, na co strzelił focha, że on dał skierowanie do rehabilitacji tutaj, w tym szpitalu i że w tej poradni "magdoradkowej" się nie znają na kręgosłupach i mnie popsują jeszcze bardziej i dlatego on mi nie przestempluje tego skierowania, żeby przedłużyć jego ważność... po tej cholernej wizycie rozmawiałam z koleżanką, tą co mi pomaga teraz w załatwianiu tych badań wszystkich, Misiek zaniósł jej to skierowanie. Dziś mam się z nią zobaczyć, bo coś tam jest nie bardzo, na skierowaniu nie ma rodzaju zabiegów, ilości, nic. Tylko rozpoznanie i jako cel: leczenie :roll: dobrze, że chociaz tyle, gorzej jakby celem było np. posadzenie mnie na wózku, bo mnie pan doktor nie lubi...
Jeśli się teraz okaże, że schrzanił to skierowanie, to ja już mam w dupie. Sam stwierdził, że w ogóle ten kręgosłup nie jest taki zły jakby się spodziewał, to nic mi nie będzie, najwyżej się nauczę pływać i sama sobie rehabilitację zrobię na basenie :twisted:

Helenka moja kochana :1luvu:
CoolCaty pisze:Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lut 10, 2010 12:35 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Na poprawę humorku powiem Ci kochana, że Helcia od wczoraj w nowym domku :mrgreen:
Ale ponieważ życie próżni nii znosi, to podobno po kociarni śmiga jakiś mały Filipek :twisted:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro lut 10, 2010 12:37 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Powiem Ci na pocieszenie, że moja Mam ma skierowanie do endokrynologa ze względu na niedobre wyniki tarczycowe w kikucie, który jej został po operacji. Spenetrowałyśmy wszystko - 1,5 do 2 lat trzeba czekac na wizyte na ksiażeczke lub zapłacić 250 PLN po miesiącu czekania :evil: :evil: :evil:
Bez wyjasnienia tej tarczycy i uregulowania zw. z tym nadciśnienia nie zdejma jej zaćmy, na co czekała 2 lata :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 10, 2010 12:38 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

dagmara-olga pisze:przypomina mi to odzywkę ginekologa do mnie kiedyś
- jest pani mężatką?
- nie
- czyli często zmienia pani partnerów.

I to ostatnie to było jasne stwierdzenie pana doktora.... uroczo.

8O 8O 8O no nie, na taki tekst to bym mu chyba jednak wywaliła w kły :twisted:

AgaPap, ja nie wiem, czy jestem wysoka, w dzisiejszych czasach młodzież rośnie jak bambusy, więc w porównaniu z nimi moje 170 cm to chyba nie za dużo.
AYO, bo żeby w tym kraju chorować, to trzeba mieć końskie zdrowie i tyle.

aaaa, naprawdę? Helenka w domu? :dance: :dance2: bosssko, ona bardzo się bała :( Filipek? lubię Filipki :mrgreen:

Georg-inia

Post » Śro lut 10, 2010 12:41 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

hahahaha....... co za debil :evil: :evil: :evil: :evil:

wiadomo, że chce dać zarobić swojej rehabilitacji.....
no trudno. Pamiętaj, że ja w razie czego mogę Ci pomóc z tą moją przychodnią.
Ale jak rozumiem ten 25 mam odwołać tak?

Inga, weź Helenkę, weź ją :twisted: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lut 10, 2010 12:43 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Tak jest, nie ma co się przejmować, a nauczyć się pływać wcale nie tak trudno :wink: poza tym są jeszcze różnego rodzaju akcesoria dla tych którzy nie potrafią pływać i z nimi też można ćwiczyć, a drugie poza tym, to ćwiczenia kręgosłupa w wodzie to nie tylko pływanie.
Ale tak to chyba Inga jest że rehabilitacja w wodzie na kręgosłup najlepsza. Trzymam kciuki za ten Twój kręgosłup :ok:

Magda, jak Inga ma wziąć Helenkę jak Helenka już w domku :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 10, 2010 12:44 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

o! helenka w domu, to super :ok:

Inga akurat jest wysoka dziewczyna, więc naprawdę jest kobitka jak się patrzy!
A buziaka ma takiego ładnego, że hej! I te włosy długie, falowane, czarne, istna burza!
Przestań się Inga przejmować, bo jesteś naprawdę ładną kobietą :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lut 10, 2010 12:54 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

dobra, już dobra, nie przesadzać z cukrowaniem :twisted:

Gosiaa, z tym pływaniem moim to jest tak, że ja macham jak wściekła, ale stoję w miejscu :lol: jakoś koordynacja mi chyba nie idzie. Poza tym boję się, jak jest za głęboko i nie mogę stanąć. Jak nie spanikuję i nie zaczynam chlapiąc jak wieloryb iść na dno, to robię... :oops: no dobra, powiem: kładę się na plecach - to akurat potrafię, leżeć mogę godzinami - i pruję ryja, żeby mnie ktoś zaciągnął bliżej brzegu :oops:

a w ogóle to proszę o mocne kciuki w sprawie przeprowadzki i nowego miejsca zamieszkania 8) na razie nic nie powiem, bo się boję zapeszyć, ale jak to wypali...

Georg-inia

Post » Śro lut 10, 2010 12:57 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

trzymam kciuki za te plany !!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 10, 2010 12:57 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Inga, musisz poćwiczyć to pływanie pod okiem i ze wskazówkami jakiegoś przystojnego ratownika :mrgreen:

Za nowe lokum kciuki wielkie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

o to Ty z plywaniem masz tak jak ja Inga :lol: jaj siem boję że dna nie będzie i nawet jak płynę do przodu nieźle to jak się zorientuję, że za daleko jestem to się topić zaczynam :mrgreen:

Inguś kciuki najogromniejsze!!!!!!!!!!! Może to Wasz wymarzony domeczek a nie mieszkanie?????? a kiedy będzie wiadomo, kiedy coś powiesz?
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lut 10, 2010 13:27 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

magdaradek pisze: Inga akurat jest wysoka dziewczyna, więc naprawdę jest kobitka jak się patrzy! A buziaka ma takiego ładnego, że hej! I te włosy długie, falowane, czarne, istna burza! Przestań się Inga przejmować, bo jesteś naprawdę ładną kobietą :ok:

He, he to tylko fotki brakuje po tym opisie magdaradek :1luvu: Bo pastuszka to kiedyś dała na zdjeciu, a siebie to już nie :evil:
A to jeżeli ty masz taki wzrost (i taką aparycję jak ci tu magdaradek walnęła) to ten lekarz jakiś ślepy jest chyba czy cóś :mrgreen:
To ja już se wyobrażam co mi by powiedział przy tym rozmiarze i tylko 160 cm wzrostu :oops:

I za nowe mieszkanko kciuki obowiązkowo są :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lut 10, 2010 13:32 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Inga olej ciepłym moczem tego lekarza i to gadanie. To stara śpiewka jest, jak problemy ze stawami, kręgosłupem, nogami to mówią schudnij, schudnij jakby to lekarstwo było w 100% na zasadzie chudniesz=zdrowiejesz. Poza tym sorki, ale Ty i gruba?

Za nowe lokum :ok: też chcę

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]