Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 10:47 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

no jak nic go baaardzo pokochał :-) czyli nawet jak niszczysz, demolujesz i wszystko oplujesz jest zawsze ktoś...kto Cię pokocha :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 08, 2010 10:49 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Nooo, z trudem, ale szczęśliwie wyadoptowaliście łowieckę słodką :D :D :D Będzie Berek :wink: szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Wieśkowi na pociechę za chwilę Coś doniesiesz - na pewno :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lut 08, 2010 10:50 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

:ryk:

O rety, tak wydać psa na poniewierkę i jeszcze pozwolić na zmianę imienia! Ja to nie wiem już, standardy się obniżają :ryk:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon lut 08, 2010 11:01 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

KATEGORYCZNIE ŻĄDAM NATYCHMIASTOWEGO SKLONOWANIA TWOJEGO TŻ_TA !!!!!!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lut 08, 2010 12:18 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Wiesiek :1luvu: :mrgreen: on psiarz znaczy się jest :D
pozdrów go serdecznie, naprawdę :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lut 08, 2010 21:05 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

:lol: :lol: :lol:
Wydałaś psa jako prezent na poniewierkę, wstydź się :mrgreen: .
Kciuki dla Zorro-Corro-Berka w nowym domu! :ok:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro lut 10, 2010 8:24 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

joł ziomale! Nadal jesteście sami?
K&M
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lut 10, 2010 8:28 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

No własnie co tu tak cicho? 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lut 10, 2010 9:45 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

No właśnie, Corro pojechał, nastała cisza i nie ma co czytać na poprawę humoru :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 10, 2010 11:47 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Chłopaki w normie. Chociaż nie - TŻ przyuważył ich jak się bawili! 8O siedzieli po dwóch stronach grzejnika, takiego płaskiego, jak ścianka wygląda, i grali w łapki pod spodem 8O
Poza tym Georg beczy znowu. Wypatruję tej wiosny, bo może jednak już coś uczula, skoro łzy jak grochy mu lecą, ale nic z tego... Przychodzi do mnie kilka razy w ciągu popołudnia i buzię nadstawia do wytarcia :roll:

opowiem Wam poniedziałkowe popołudnie, ale mało śmiesznie było :roll:

Po pracy miałam wizytę u neurochirurga, żeby sobie obejrzał mój rezonans. Facet miał dyżur w szpitalu, przyjmował w pokoju lekarskim, był wymęczony i ziewający, po dwóch operacjach, wszystko rozumiem... Tylko że dowiedziałam się, że skoro nie umiem pływać w dzisiejszych czasach - nie wiem co ma piernik do wiatraka - to jest to kalectwo. I że "jest pani za gruba i jak pani porządnie nie schudnie, to tego kręgosłupa naprawić się nie da" :crying: opuściłam pokój nie bardzo elegancko: szybko, z głową i nosem do góry, mało nie trzaskając drzwiami. Poryczałam się dopiero jak wyszłam ze szpitala :( wiem, że był zmęczony, że wcale nie chciał mnie przyjmować tylko walnąć sobie drzemkę, ale ... Sama wiem, że Claudia Schiffer nie jestem i że rozmiar 42/44 nie jest modelowy, ale mógł się trochę delikatniej wyrazić? :crying: przeryczałam całą drogę do domu, jak mnie TZ zobaczył to mu włosy dęba stanęły, może pomyślał, że taki zły wynik i że właśnie przeistaczam się w osobę niepełnosprawną. W końcu wydukałam o co mi chodzi, na szczęście się nie roześmiał, bo bym go chyba zagryzła :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lut 10, 2010 11:51 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

qrczę, porażka nfz...
a co z pomocą? Jakaś rehabilitacja? Przecież wcale nie trzeba pływać , można ćwiczyć w wodzie albo i poza wodą....
co z rezonansu wynika? Jakie plany?
Czy tylko "masz schudnąć" - a czy to pomoże na stan obecny Twego kręgosłupa?
No i 42/44 to całkiem normalny damski rozmiar, qrcze.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lut 10, 2010 11:53 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Kawał ch :evil: ja i szczeżuja ten konował :evil: :evil:
Nic nie usprawiedliwia chamstwa :evil:
Rozmiar - rzekłabym - średnia krajowa :roll: - kopertki sie fiutowi zachciało pewnie :evil:
Koniecznie skonsultuj gdzie indziej - ten pajac jest niewiarygodny :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 10, 2010 11:54 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

przypomina mi to odzywkę ginekologa do mnie kiedyś
- jest pani mężatką?
- nie
- czyli często zmienia pani partnerów.

I to ostatnie to było jasne stwierdzenie pana doktora.... uroczo.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lut 10, 2010 11:55 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Berek :mrgreen:
Mój Rysiek przechrzczony na Bakusia :crying:

Inga - Twoje zdjęcie z małą Helenką :arrow: Obrazek

EDIT: Doczytałam o doktorku - paranoja :roll: I jeszcze mnie bardziej dziwi, że się przejęlas takim debilem. Przecież laseczka jesteś jak się patrzy :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro lut 10, 2010 11:57 przez CoolCaty, łącznie edytowano 1 raz

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro lut 10, 2010 11:56 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

O k...a!

Co za osioł, Inga takiego zachowania NIC, absolutnie NIC nie tłumaczy. Znalazł się pan na włościach. Schudnięcie na pewno pomoże kręgosłupowi ale.... osh w mordę!

(mi kiedyś lekarz, którego odwiedziłam w celu dostania skierowania na rezonans, jak już byłam po operacji o której moi lekarze mówili, że robią mi ją po to żebym była sprawna, powiedział bardzo współczującym tonem "taka młoda i już takie problemy. A co będzie za kilka lat"? Też to odchorowałam długo, bardzo długo).

Biedaku!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]