Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 12:39 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dorcia44 pisze:Może zrobią w poniedziałek .

Oby! :ok: :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie lut 07, 2010 14:30 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

wczoraj ,wieczorem robiłam pampuchy czyli racuchy :wink:
zawsze Grześ pomagał wyrobić ciasto ,ja po paru ruchach łyżką mam sztywne mięśnie rąk i ból okropny ,ponoć to po lekach sterydowych na astmę.
Dałam Gadzinie ,padł :twisted: cwaniak zaniósł i postawił przy zdjęciu Grześka ,zrobiło się tak jakoś ....tak bardzo nam go brakuje .
Ukręciliśmy jakoś ale za kiepsko ,troszkę przy twarde wyszły ale dało się zjeść i gorące ciaciało .. :wink:

dziś Bartek ma urodziny ,stary chłop z niego 19 lat,prezenty mówi wezmę pózniej ,ja mu dam prezent :mrgreen:

dzwoniła p.Basia z Grześka pracy ,gdyby Bartek chciał ,mógł to już ma pracę ,matura wieczorowo.
ale co z Oliwką?
możliwe że również przyjmą go po szkole .
Tak się ucieszyłam , to wiele znaczy ,nie musi martwić się i szukać ,na razie byłby na przy uczeniu .Zarobki niewielkie ,ale z czasem będą rosły.
To syn Grześka ,myślę że od niego będzie się więcej wymagało niż od innych.
ale to i lepiej .
jasne że marzyły mi się wakacje dla niego ,ostatnie ,dorosłość wcale nie jest łatwa ,lekka ,chociaż gnojką się taka widzi.

Studia zaoczne.

Jutro spotkanie z panią pełnomocnik w sprawie mieszkania .
Nowy tydzień ,nowe nadzieje .

jak zwykle chaotycznie :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lut 07, 2010 14:35 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

To za te nowe nadzieje, żeby się spełniły :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie lut 07, 2010 14:55 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dziękuje :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 07, 2010 15:02 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Dorciu wszystko sie powoli ułoży-Dobrym Ludziom Niebo sprzyja- a Ty Naj.Naj lepsza jesteś.
I taka Dzielna Kobietka. :D
Serniczek

Post » Nie lut 07, 2010 16:13 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dzielna :oops:
tchórz co boi się jutra ,a przecież żyć trzeba .

Jak był fachowiec od wody ,powiedział mi jak to dobrze że pani ma taki charakter ,nawet pani nie wie ile ja codziennie k...zbiorę ,jak idę na wezwanie to już czuje ten stek wyzwisk...
przecież ja wiem że to nie jego wina ,to stare kamienice które dawno powinny mieć wszystko wymienione ale kto będzie w to inwestował. :evil:

nie raz chce mi się jadaczkę rozewrzeć ,ale to nic nie zmieni i nie tędy droga.

dziecko miało przyjść na obiad ,nie przyszło ,szaro buro i ponuro .
zupkę pomidorową zjadłam sama.
troszkę mu zostawiłam ,niech zna pana
. :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 08, 2010 12:24 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Witam poniedziałkowo. U nas dzisiaj ogórkowa 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon lut 08, 2010 12:26 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

A co tu taka cisza :?:

Hop,hop Dorotko gdzie jesteś :?:

Edit:Widzę,że LimLim mnie uprzedziła :wink:

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Wto lut 09, 2010 8:49 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Cichutko...zamarzłyście ????
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto lut 09, 2010 12:02 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Witam kochani .
troszkę przysiadłam w tej prozie życia ,ale się zbieram :oops:
nie byłam wczoraj w pracy.

:cry: Rury łatali lub wymieniali ,tego nie chcą powiedzieć :| wody nie mam nadal ,muszą się rury skleić ..w tym czasie woda pewnie znów zamarznie :cry:

Pani pełnomocnik zapoznała się ze sprawa i twierdzi że zgodnie z kodeksem takim a takim mieszkanie należy się córce czyli mi...
ale coś tam jeszcze brak ,na coś czeka ,spotkamy się przed sprawą .

dziękuje wam za pomoc ,bardzo .
nie wiem czy kiedykolwiek się wykaraskam :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 09, 2010 12:09 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Dorciu, czasu Ci potrzeba.
Obrazek

LimLim

Post » Wto lut 09, 2010 21:15 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

.... a co tu dzisiaj tak cicho?
Obrazek

LimLim

Post » Wto lut 09, 2010 22:32 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

witam dopiero teraz, przed chwilą wróciłam z Wałbrzycha :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lut 10, 2010 9:12 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

witam was z wodą ,niestety tylko zimną :|
nie mam ubikacji i ciepłej wody ,po tych wszystkich perypetiach zatkały się rury u mnie w domu :cry: muszę porozmawiać z p.administrator kto będzie robił ja na własny koszt czy administracja ,hydraulik stwierdził że całe rury do wymiany .
ogarnia mnie czarna rozpacz.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 10, 2010 16:51 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Mam troszke ciepłej wody ,wykorzystałam to i się wykąpałam ,uff co za ulga .
Teraz biegiem schnąc i do pracy .

z kocich nowinek Poncia leje koło kuwety :? Pola ją ściga i tłucze zapamiętale ,aż futro się sypie ,nie wiem co się dzieje czy to dla tego że ta leje ..czy Poncia szczy bo boi się Polatuchy ,koty za co my je kochamy :twisted:

buziaki.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]