Ze zdjęć i Twoich relacji wynika, że to tylko kwestia czasu aż Olaf i Trixi zaczną tworzyć z Majką zgrane trio. Poobserwują, poobserwują i będzie dobrze (w końcu te dwa pierwsze znają się od zawsze, a tu nowa koleżanka).
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KMKR pisze:Życzę powodzenia wszystkim Waszym kotkom, dobrych i kochających domków.
aoi neko pisze:Ola to ja już będę się pilnować, żeby stać po Twojej prawej stronie
zabers pisze:aoi neko pisze:Ola to ja już będę się pilnować, żeby stać po Twojej prawej stronie
To jak już pilnujesz, przypomnij mi, zebym nie przesadzała (bo, wiesz, odwodnienie i te sprawy).
filo pisze:Na odwodnienie najlepsze wspólne picie.Są chętni?
filo pisze:Pani w sprawie Ptysia dzwoniła. Rozmawiałyśmy wczoraj. Miała zadzwonić dzisiaj jeszcze, ale źle trafiła, bo akurat byłam w pracy i nie mogłam nawet oddzwonić. Pani przeczytała wątek eksmitkowy, więc stąd pozdrawiam.
filo pisze:Balbina się zakłaczyła. Przemycam jej pastę w jedzeniu, bo samej nie chce. Wychodzą z niej tony podszerstka. Część wczorajszych pawi to był właśnie podszerstek. Apetyt ma, bawić się chce, wychodzi coraz dalej na świat, więc nie widzę powodów do niepokoju.
filo pisze:Super info o kotach: http://rosyjski.perevod.pl/o-kotach-po-rosyjsku
Ci, co nie znają języka i tak będą się dobrze bawić przy oglądaniu zdjęć.
filo pisze:Aha - drapak w użyciu.
zabers pisze:filo pisze:Na odwodnienie najlepsze wspólne picie.Są chętni?
są![]()
zabers pisze:(Ptysinek, jak rozumiem, gotowy w razie czego na wizytę "szczepienną")
zabers pisze:"Akcelerator", rozumiem jeszcze nie powiedziała (bo Ptyś to wiem, że umie i gdyby tylko chciał, to żaden problem).
zabers pisze:A ja na razie czekam na swój. (liczę, że krócej, niż 2 miesiące to potrwa)
filo pisze:zabers pisze:(Ptysinek, jak rozumiem, gotowy w razie czego na wizytę "szczepienną")
Kurcze, ozięmbiło się troszku i dlatego tak się wstrzymaliśmy z wizytą. Pod koniec tygodnia ma być cieplej. Może w piątek? Zobaczymy, jak się pogoda rozwinie. On od jakiegoś tygodnia przestał psikać. Cały czas się boję, żeby to nie wróciło. Dla mnie -10 to lekki mrozik, ale dla niego już niezupełnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: asmazu, Wix101 i 142 gości