Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Tweety pisze:Akima pisze:Lutra telefon do Pani karmicielki na pw lub sms poproszę
znaczy zajmiesz się maluchem? superowy gościu jest![]()
Miszelina,oczywiście, że chodzi o ... tę, która jest jeszcze na KocimskiejNiech Was pokręci za to nadawanie imion różniących się co najwyżej akcentem, i to przy mojej sklerozie, przez którą i tak mam już pod górkę
![]()
Tak myślałam![]()
To tylko czekam na info odnośnie przejęcia Kikura - i przygotuj się na megamiziaka, który cały czas chce być na rękach, tuli się i udeptuje. Właśnie uziemił moją mamę. Jak siedzi w klatce, to pruje paszczę. I nie lubi suchego![]()
Nie wiem, czy to tylko omamy, ale wydawało mi się rano, że mniej przekrzywia łebek.
lutra pisze:nadal potrzebuję pomocy z Gaelem, muszę Kindze dać znać, że mam rozwiąznie, oczywiście, to nie jest tak, że pan Gael trafi do piwnicy, ale fajnie by było go wziąć i socjalizować, w ostatecznej ostateczności kocimska?
jak pisałam, ja bym chętnie go wzięła, ale gdyby się coś działo, to nawet nie mam gdzie pojechać, pierwszy sensowny gabinet to Arwet w Wieliczce.
Tweety pisze:
a mnie się wydawało czy Akima chciała do tej pani numer telefonu
lutra pisze:Akima robi skróty, chciała numer do Pani z podwawelskiego...
Edit_f ma zrobić w piątek zdjęcia Liska i Jonasza (kot i pies, które P. Helena zgodziła się oddać). Edyto, proszę pamiętaj.
Jest też sprawa odebrania kociaków z Arwetu (Malinka, Brzoskwinka i Armaturka wściekła), Dziewczyny zostały wczoraj zasczepione... Kto może je odebrać w czwartek lub w piątek ?
Akima pisze:Tweety pisze:
Nie do tej, tylk ood Powawelszczaków. Mimo najszczerszych chęci: Tośka nie lubi kotów a Pirat już raz pokazał przy maluchu , kto tu rządzi. Obawiam się, że mały by takiego starcia nie przeżył
Tweety pisze:Akima pisze:Tweety pisze:
Nie do tej, tylk ood Powawelszczaków. Mimo najszczerszych chęci: Tośka nie lubi kotów a Pirat już raz pokazał przy maluchu , kto tu rządzi. Obawiam się, że mały by takiego starcia nie przeżył
czy w związku z tym ja dobrze rozumiem, że ... z tym hulaniem wiatru po chałupie to mocno przesadziłam? :twisted:
lutra pisze:Aga, czyli, że Ty/ Wy?
On nie jest szczepiony, może lepiej nie mieszać go z Herą, co?
Może ktoś znajdzie odrobinę miejsca na kociego maluszka przez 14 dni +/-?
Akima pisze:Tweety dzwonił Pan z radia, chce 2 dziewczyny![]()
Zadzwoń do niego proszę i się umów. Kto chce zaistnieć w mediach ?
Tweety pisze:
zadzwonię jak będę mieć zgłoszone gwiazdy, bo na razie to nie mam kogo umawiać (poza Tobą)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 57 gości