Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze: Aha, nie wiem czy Robert nie wziął dla Oli książeczki, bo ostatnio nie mógł znaleźć.
Leone pisze:miszelina pisze:Bardzo proszę o zastepstwo we czwartek.
Właśnie mieliśmy prosić o to samo na niedzielę...
miszelino, a może dałabyś radę podejść w niedzielę? To byśmy się wymienili
Tweety pisze:Miszelino, Kivi idzie do domu w piątek ale też ma wtedy iść Hela i Wacław oraz Harpia, w sobotę Bytom i Iwan. Musi nam ktoś pomóc rozwozić, bo nie da się być w jeden wieczór wszędzie. Ogocha prosiła aby ktoś pojechał z nią wydać Spajdera, bo ona nie jest obiektywna, tak we czwartek najpóźniej, bo potem nie da rady.
Kocie ogony zaszczepione, ta kropka pod okiem jednego z synków Oli to podrapanie. Aha, nie wiem czy Robert nie wziął dla Oli książeczki, bo ostatnio nie mógł znaleźć.
queen_ink pisze:Komu i w jakiej formie mam przekazać pieniądze za szczepienie Oli i Filka i ile tego wyszło?
O której przychodzą ludzie oglądać Olkowych? W razie czego jest kontakt do mnie, mogę zrobić wizytę przed.
W czwartek wieczorem nic nie dam rady, rozwozić nie mam czym.
Akima pisze:Lutra telefon do Pani karmicielki na pw lub sms poproszę
miszelina pisze:Leone pisze:Właśnie mieliśmy prosić o to samo na niedzielę...
miszelino, a może dałabyś radę podejść w niedzielę? To byśmy się wymienili
W tym tygodniu? Bardzo chętnie. Bedę w niedzielę.
Tweety pisze:Akima pisze:Lutra telefon do Pani karmicielki na pw lub sms poproszę
znaczy zajmiesz się maluchem? superowy gościu jest![]()
Miszelina,oczywiście, że chodzi o ... tę, która jest jeszcze na KocimskiejNiech Was pokręci za to nadawanie imion różniących się co najwyżej akcentem, i to przy mojej sklerozie, przez którą i tak mam już pod górkę
![]()
miszelina pisze:To tylko czekam na info odnośnie przejęcia Kikura - i przygotuj się na megamiziaka, który cały czas chce być na rękach, tuli się i udeptuje. Właśnie uziemił moją mamę. Jak siedzi w klatce, to pruje paszczę. I nie lubi suchego![]()
Nie wiem, czy to tylko omamy, ale wydawało mi się rano, że mniej przekrzywia łebek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, quantumix i 98 gości