Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 19:27 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

:ok: :ok: :ok:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lut 08, 2010 19:38 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda pisze::ok: :ok: :ok:

Dzięki, że jesteś ze mną :1luvu:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lut 08, 2010 20:15 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Aniu, będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lut 08, 2010 21:46 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

:conf: :conf: :conf:

Anda

Post » Pon lut 08, 2010 22:50 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ja tu podczytuję i czekam na wieści a tu cisza. Ciekawa jestem jak potoczyło się pierwsze spotkanie Misia i jego nowego Dużego.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon lut 08, 2010 22:56 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Pojechali ... (i oczy miałam suche)
Misio popłakiwał w kontenerku (podwozili mnie do domu), chyba nie będą się nudzić w podróży.

Duży fajny (przypomina mi mojego najmłodszego syna) :D .
Nie udało nam się zbyt długo pogadać, bo przyjechali mocno spóźnieni (kłopoty z autem) i kierowca trochę nas poganiał.
Poza tym Pan Marek więcej ćwierkał do Misia, niż słuchał co mówię.

Zresztą zobaczcie sami, Mis chyba dał się kupić na komplementy jakie od progu uslyszał :D
(przycięłam, bo nie zapytałam o zgodę)

Obrazek

Nawet Snejki, choć trochę spięty dał się Panu pogłaskać bez uciekania i syczenia :roll:

Więcej jutro, net coś strasznie mi muli :evil: a ja padam na nos :oops:
Obrazek

Amika6

Post » Pon lut 08, 2010 23:06 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, mogę iść spać.
Zdejmuję ogłoszenie.
Snejki jest czujny i pozna dobrego człowieka, więc jestem spokojna. A kiedy facet miętoli kota i do niego gada, to musi być miłosnikiem do bólu.
Mój zagaduje owszem, ale jak nikogo nie ma i ... zaczął neidawno a koty mam od zawsze. Wacława od 16 prawie lat.

Anda

Post » Pon lut 08, 2010 23:13 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

:ok: będzie dobrze!

Mój na szczęście Klarę uwielbia i codziennie bawią się wieczorami kiedy ja coś tam robię. I jak tylko przyjdzie to kizimizi z nią ;) Wierzę, że i nowy pan Misia taki będzie. :)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon lut 08, 2010 23:47 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Dostałam SMS i MMS :D
Dojechali, Misio bezstresowo zwiedza mieszkanie :lol:

Fotki nie przekleję, bo tego niestety sie jeszcze nie naumiałam :oops:
Obrazek

Amika6

Post » Wto lut 09, 2010 8:14 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Aniu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 09, 2010 12:16 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

to szybciutko się ucz przeklejania fotek :D :ok:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto lut 09, 2010 17:13 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Dzisiejsze wiadomości od Misia ... jeszcze cieplutkie :D

Całą drogę im śpiewał, a w domu po wypuszczeniu z kontenerka posprawdzał mieszkanie niczym swoje własne :twisted: .
Nockę spędził w łóżku. P. Marek niewyspany bo Misio pół nocy „pyrkał” mu w ucho, a rano zrobił pobudkę, bo przecież kocio głodny po tylu wrażeniach.
Powitania po powrocie z pracy dzisiaj jeszcze nie było, bo Miś zaspał. Ale obudzony nadrobił barankami i ósemkami wokół nóg.
Kuweta pierwszy raz zaliczona już w nocy. A niedawno, po dokładnym zasypaniu urobku urządził sobie radosną gonitwę po domu i zaległ na kanapie.
Pogadałam chwilkę do niego przez telefon, podobno strzygł uszami i szukał skąd dochodzi głos. Mój kochany Misiaczek, już więcej nie będę tak go stresowała.

Na koniec przypomniałam, że jakby coś nie tak to ma go przywieźć z powrotem, na co usłyszałam „ależ proszę pani, każde zwierzę może się zmienić albo mieć gorszy okres bo zacznie tęsknić, ale tak jak podpisałem on już jest mój na zawsze i nigdzie nie będę go odwozić”.

Wracając do wczoraj, po:
„Dobry Wieczór” i „przepraszam za spóźnienie” było od razu:
„To on? O jejku jaki on jest superaśny, o takim właśnie marzyłem odkąd odszedł nasz kotek” (i cap zaspanego Miska na ręce) „a jak głośno pyrka (znaczy się mruczy :D ), tak mi tego brakowało” i „jaki duży, całkiem jak nasz, tylko tamten był czarny”, „i jak fajnie gada”.
„Już widzę minę taty jak go zobaczy” i tak jeszcze trochę w tym stylu ...

A jak wreszcie wypuścił go z rąk, to kocio bryknął mu pod nogami i wystawił brzuchola do głaskania :D .

Duży Misia jest młodszy niż myślałam. Pracuje w wojsku, ma kawalerkę na I pietrze. Okno zabezpieczy ale najpierw musi ustalić które, bo podobno w planach jest dobudowywanie balkonów w całym bloku. Puki co, kocio będzie pilnowany przy wietrzeniu mieszkania.
I jeszcze jedno, Jego mama od niedawna mieszka w blokach obok mojego zakładu pacy, więc pewnie z p. Markiem jeszcze nie raz się spotkamy.

Tak więc :lol:
Drogie Ciocie: Femko i Ando zdejmujemy ogłoszenia, a na wiosnę zajmiemy się domkiem dla Snejkusia.
Obrazek

Amika6

Post » Wto lut 09, 2010 20:41 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika6 pisze:Tak więc :lol:
Drogie Ciocie: Femko i Ando zdejmujemy ogłoszenia, a na wiosnę zajmiemy się domkiem dla Snejkusia.

taaaajeeest!

Anda

Post » Śro lut 10, 2010 9:38 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ależ wspaniałe wieści :ok:
Aż się łezka w oku zakręciła.

A może kiedyś Duży przyjedzie w odwiedziny do mamy z Misiem ...

Erin

Post » Pt lut 12, 2010 10:02 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Aniu, jak się ma Snejki?

Erin

[poprzednia][następna]