Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Pani Leone - koordynator ds. wolontariuszy z zewnątrz, ja tak to widzę, że na wszelkich wystawach osobom zainteresowanym wolontariatem podajemy Twój mail i one się kontaktują z Tobą i Ty robisz taką ich bazę, co kto, gdzie i jak, że np. mogą nam pomóc w ogłoszeniach (mogą więc być z każdego miejsca na świecie), na wystawach stać i kwestować; na stronie afn zamieścimy (tak to widzę) apel, że szukamy wolontariuszy i namiar na Ciebie.
I jak będzie się szykować akcja jakaś, to Ty się z nimi kontaktujesz i ustalasz kiedy mogą pomóc, jak i w czym...
lutra pisze:Ja podsumuję, co zostało ustalone tu i na wątku schroniskowym w materii ogłoszeń, jeśli ktoś może ogłaszać tylko schroniskowe lub tylko AFN, to niech mi napisze na pw, proszę:
Gumtree;
patka
lutra
noemik
keria
panikota (tylko schroniskowe)
Mahob adopcjach.org, dwukropek.pl (tu schroniskowce)
Gracja allegro
Kitkowa zwierzaki w krakowie (na gazecie)
Barban (idem)
tam, gdzie nic nie piszę, zakładam, że i afnowskie i schroniskowe. jeśli coś pomyliłam prostujcie.
Keria i BarbAnn, czy możecie posłać mi Wasze maile na pw, żeby i Was dołączyć do listy ogłaszarek?
Pani Leone - koordynator ds. wolontariuszy z zewnątrz, ja tak to widzę, że na wszelkich wystawach osobom zainteresowanym wolontariatem podajemy Twój mail i one się kontaktują z Tobą i Ty robisz taką ich bazę, co kto, gdzie i jak, że np. mogą nam pomóc w ogłoszeniach (mogą więc być z każdego miejsca na świecie), na wystawach stać i kwestować; na stronie afn zamieścimy (tak to widzę) apel, że szukamy wolontariuszy i namiar na Ciebie.
I jak będzie się szykować akcja jakaś, to Ty się z nimi kontaktujesz i ustalasz kiedy mogą pomóc, jak i w czym...
Etiopia pisze:Tweety pisze:Etiopia pisze:Mam pytanie i prośbę jednocześnie...
Czy ktoś z zmotoryzowanych będzie w najbliższym czasie jechał do huty i czy może podrzucić z Kocimskiej mój żwirek ??
Obawiam się że autobusem tego nie przywlekę. Proszę
z uwzględnieniem, że kotowóz stoi w warsztacie (może się zdarzyć, że nawet do piątku, bo zawaleni robotą), bo ma szczęki do wymiany i brakło mu hamulców z tyłu
Tweety nie pali się - na jakiś tydzień mam żwirek.
miszelina pisze:Bardzo proszę o zastepstwo we czwartek.
lutra pisze:Ja podsumuję, co zostało ustalone tu i na wątku schroniskowym w materii ogłoszeń, jeśli ktoś może ogłaszać tylko schroniskowe lub tylko AFN, to niech mi napisze na pw, proszę:
Gumtree;
patka
lutra
noemik
keria
panikota (tylko schroniskowe)
Mahob adopcjach.org, dwukropek.pl (tu schroniskowce)
Gracja allegro
Kitkowa zwierzaki w krakowie (na gazecie)
Barban (idem)
tam, gdzie nic nie piszę, zakładam, że i afnowskie i schroniskowe. jeśli coś pomyliłam prostujcie.
Keria i BarbAnn, czy możecie posłać mi Wasze maile na pw, żeby i Was dołączyć do listy ogłaszarek?
...
mahob pisze:
Poza tym, ze się zgłosiłam do schroniskowych, rozumiem, ze dla AFN-u ogłaszam tak jak dotychczas?
Nie potrzeba już wsparcia na którejś ze stron dla kotów AFN?
lutra pisze:mahob pisze:
Poza tym, ze się zgłosiłam do schroniskowych, rozumiem, ze dla AFN-u ogłaszam tak jak dotychczas?
Nie potrzeba już wsparcia na którejś ze stron dla kotów AFN?
jeśli możesz, a nikt tego portalu nie obstawiał dotychczas, to oczywiście, co 3 strony to nie jedna, co 1000 ogłoszeń, to nie 100.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, quantumix i 98 gości