Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Tosza pisze:kinga w. pisze:A ja lubię. Pracuję na ulicy, ale stoisko jest zacienione więc upał mnie jakby mniej dopada, z resztą ja ciepłolub jestem. Eh... Chcę lato.
O, charm, święta racja! I latem jakby człowiek cały lżejszy i bardziej w ruchu.
wyrwane z kontekstu brzmi bardzo fajnie
![]()
pogadam z córką, czy by Ci nie zrobiła strony internetowej9 to dobre, ale leniwe dziecko)
A wiesz że faktycznie brzmi interesująco?![]()
Czekaj, czekaj... Mała umie? I wie jak to upchnąć potem gdzieś na (chyba) serwer? Kurcze...
A tak poza tym to cieszę się niezmiernie że wchodzisz na forum!
Tosza pisze:Mała umie, robiła na zaliczenie z informatyki sobie i mniej kumatym znajomym. Tylko jak sie domyślasz może , dla szesnastolatki jest sto rzeczy dużo bardziej fascynujacych niż mycie naczyć, obieranie katrofli czy zrobienie strony internetowej( bawiło ją to jak się uczyła, ale jak już sie nauczyła, to zrobiło się nudno). Ciekawe, że jak jej proponuję obiad na mieście, to ZAWSZE ma czas ( o ile nie jest to MC Donald
). Wróci ze szkoły, to ponegocjujemy...
Tosza pisze:jej "twórczość" przyprawi mnie kiedyś o zawał. Przez ostatnie dwa lata ( no, półtora roku) wybierała sie na informatykę. Ostatnio poinformowala mnie, że będzie pracować w cyrku, znalazła sobie jakąś grupę ludzi, która ćwiczy zonglerkę ( wynajmują do tego celu salkę w kościele, więc stwierdziłam, że nie jest niebezpiecznie), kupiła piłki do żonglowania i ćwiczy....
kinga w. pisze:O, w mordę... Jak mogłaś się nie zgodzić? Wiesz jak ograniczasz rozwój młodej istoty? Jak pozbawiając ja możliwości spektakularnego zakończenia egzystencji czynisz jej osobowość uboższą? Wyrodna matka.
Motorek nie w moim typie, ale wygląda na potężny silnik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan, muza_51, PanPawel i 196 gości