Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patka_ pisze:wiesz z czym jest problem Lutra? Gumtree zmienilo zasady i trzeba usuwac stare zeby dodac nowe:/ Nie mozna dublowac no i kazde trzeba robic od zera.... Nie wiem czy we dwie to ogarniemy?
Patka_ pisze:jak będziecie to dopytajcie o ciachanie Meli:)
Patka_ pisze:ps. czy nikt nie znalazl na kocimskiej SKÓRZANYCH CZARNYCH RĘKAWICZEK
lutra pisze:Patka_ pisze:jak będziecie to dopytajcie o ciachanie Meli:)
Patka, a ona ma iść do domu? Bo jak sprawa pilna, to myślę, że do dra Szpeyera, tylko muszę zadzwonić jutro w sprawie Fridy, bo to już na kreskę będzie, a nie wiem, na ile on zechce poczekać, znaczy robić a konto miejskich... Żeby potem nie wyszło jak z kredkami.
queen_ink pisze:Testowo dodałam Olę: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2010/ ... czach.html
miszelina pisze:No to znaczy, że dzisiaj w ciągu dnia majstrowała przy szwie![]()
A jak pralka? Nie zepsuła się po raz drugi?
kitkowa pisze:No to biorę, jeśli ktoś chce wejść w spółkę to chętnie.
Ps. zarówno tu, jak i na e-zwierzaku ktoś już wystawia koty ze schronu.
lutra pisze:[
Ja ze swojej strony zapewniam pisanie miłych maili i przekazywanie informacji i fot z domów stałych zwierzaków, które dzięki ogłoszeniom zostały wypatrzone... - sama przyjemność i schlebia ego....
kitkowa pisze:a nie mogłabyś zapewnić tych swoich charakterystycznych opisów, tylko wtedy kiedy ich brak i nie ma jak ogłaszać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 65 gości