K-ów, życie toczy się dalej ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 20:58 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

ps. czy nikt nie znalazl na kocimskiej SKÓRZANYCH CZARNYCH RĘKAWICZEK
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie lut 07, 2010 20:59 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Patka_ pisze:wiesz z czym jest problem Lutra? Gumtree zmienilo zasady i trzeba usuwac stare zeby dodac nowe:/ Nie mozna dublowac no i kazde trzeba robic od zera.... Nie wiem czy we dwie to ogarniemy?

Czyli, jeśli dobrze rozumiem, jak dam ogłoszenie, to potem muszę je usunąć, żeby móc dać nowe, tak?
Dotyczy to osoby ogłaszającej, a nie ogłaszanego kota, czyli jeśli będzie nas np. 4, i podzielimy się, 2 : 2, każda ma tyle samo pracy, ale koty mają szansę być dwa razy w tygodniu na pierwszej stronie, tak?
Dla mnie ok, ale potrzebujemy jeszcze dwóch osób, kochani, jako iż mamy kotów raptem 30 (tak powinno być na koniec tygodnia), to będzie to raptem godzina/dwie tygodniowo.

Są osoby, które by chętnie nam pomogły, ale nie ma ich do kogo skierować, bo przecież nie do Agi, która ma masę obowiązków. Może by tak Aga wskazała np. koordynatora ds. wolontariuszy i ta osoba zajęła by się korespondowaniem z nimi i ustalaniem, kto i co mógłby robić... Co?
Może by tak na stronie afn informacja, że szukamy wolontariuszy do ogłaszania w sieci naszych zwierzaków, do wspierania nas na aukcjach raz w miesiącu, co? i namiar mailowy na człowieka, co?
Do tego nie trzeba mieć masy czasu, bo tych maili spłynie raptem kilka w miesiącu, chodzi o to, żeby ktoś miał bazę danych takich awaryjnych pomagaczy. Na akcjach wiele osób wyraża zainteresowanie, spisujemy dane, a potem zapominamy, a byłyby to osoby na wagę złota....
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie lut 07, 2010 21:02 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Patka_ pisze:jak będziecie to dopytajcie o ciachanie Meli:)

Patka, a ona ma iść do domu? Bo jak sprawa pilna, to myślę, że do dra Szpeyera, tylko muszę zadzwonić jutro w sprawie Fridy, bo to już na kreskę będzie, a nie wiem, na ile on zechce poczekać, znaczy robić a konto miejskich... Żeby potem nie wyszło jak z kredkami.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lut 07, 2010 21:03 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Patka_ pisze:ps. czy nikt nie znalazl na kocimskiej SKÓRZANYCH CZARNYCH RĘKAWICZEK

Szukałam, ale nie znalazłam.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lut 07, 2010 21:05 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

ot ciekawostka, czym zajmują się badacze, za nasze pieniądze ;) : http://deser.pl/deser/1,83453,7535389,Masz_kota__To_znaczy__ze_jestes_lepiej_wyksztalcony.html
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lut 07, 2010 21:08 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Gratuluję udanego dnia kota

Miałam kolejny , bardzo sensowny telefon w sprawie adopcji Misi.Ale jak mam ją wyadoptowac, jak od miesiąca nie mogę jej złapac aby ją zaszczepic?
Pani bedzie dzwonic do Tweety
A ja nie wiem co dalej.
Miska to kot dla odwaznych, lubiących wyzwanie
Lapanie w pakiecie
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie lut 07, 2010 21:11 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

lutra pisze:
Patka_ pisze:jak będziecie to dopytajcie o ciachanie Meli:)

Patka, a ona ma iść do domu? Bo jak sprawa pilna, to myślę, że do dra Szpeyera, tylko muszę zadzwonić jutro w sprawie Fridy, bo to już na kreskę będzie, a nie wiem, na ile on zechce poczekać, znaczy robić a konto miejskich... Żeby potem nie wyszło jak z kredkami.

Pani na nia czeka pilnie...w tym odniu moglabym ja podwiezc przed praca ok 9 i odebrac po 18
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie lut 07, 2010 21:13 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Ok, zapytam jutro, ale dr Szpeyer od 10 przyjmuje. :/, o której mogłabyś być najpóźniej?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lut 07, 2010 21:16 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

queen_ink pisze:Testowo dodałam Olę: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2010/ ... czach.html

No właśnie, apacze, apacze, a tam Ola 8O
No to biorę, jeśli ktoś chce wejść w spółkę to chętnie.
Ps. zarówno tu, jak i na e-zwierzaku ktoś już wystawia koty ze schronu.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Nie lut 07, 2010 21:20 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

miszelina pisze:No to znaczy, że dzisiaj w ciągu dnia majstrowała przy szwie :(
A jak pralka? Nie zepsuła się po raz drugi?

Dzwoniliśmy do Ciebie w tej sprawie, ale nadzialiśmy się na pocztę ;)
Coś tam nawaliło, ale jak wychodziliśmy akurat przyszedł Robert, popukał, postukał i zadziałało ;) Poczekaliśmy chwilę i rozwiesiliśmy pranie ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Nie lut 07, 2010 21:24 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

kitkowa pisze:No to biorę, jeśli ktoś chce wejść w spółkę to chętnie.
Ps. zarówno tu, jak i na e-zwierzaku ktoś już wystawia koty ze schronu.

Komu połowa forum. gazeta.pl?
Tunisia dodaje, ale pisała, że ledwo wyrabia, bo aktualizuje też stronę schronu, może więc jak czasu starczy i "jej" podpoecznych powrzucamy, co?
Reasumując,[b] potrzebujemy:
koordynatora ds. wolontariuszy spoza miau;
jeszcze jednej osoby do ogłaszania na forum gazety.pl
dwóch osób, które obstawią gumtree (jest patka i ja)
jeden osoby, która pomoże w allegro akimie i queen_ink, choć dziewczyny nie potwierdziły, że potrzebują, więc może osoba, która chciała robić allegro zostanie koordynatorem wolontariuszy, ogłaszaczem na gazecie, co?

Ja ze swojej strony zapewniam pisanie miłych maili i przekazywanie informacji i fot z domów stałych zwierzaków, które dzięki ogłoszeniom zostały wypatrzone... - sama przyjemność i schlebia ego.... :)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lut 07, 2010 21:28 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

dwukropek na gazecie ma guenn
Ja mogę tez to wziac tylko nie chce queen dublowac
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie lut 07, 2010 21:29 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

lutra pisze:[
Ja ze swojej strony zapewniam pisanie miłych maili i przekazywanie informacji i fot z domów stałych zwierzaków, które dzięki ogłoszeniom zostały wypatrzone... - sama przyjemność i schlebia ego.... :)

a nie mogłabyś zapewnić tych swoich charakterystycznych opisów, tylko wtedy kiedy ich brak i nie ma jak ogłaszać? :wink:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Nie lut 07, 2010 21:39 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Lutra, ja mogłabym uaktualniać część ogłoszeń na gumtree lub krakowskich zwierzakach.
Tylko musiałabym dostać kompletne ogłoszenie ze zdjęciem na maila. Mogłabym pomóc też w ogłaszaniu kotów ze schroniska.

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Nie lut 07, 2010 21:47 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

kitkowa pisze:a nie mogłabyś zapewnić tych swoich charakterystycznych opisów, tylko wtedy kiedy ich brak i nie ma jak ogłaszać? :wink:

ok, zrozumiałam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]