Trafiłam przed chwilką na tę fotkę... Pamiętacie??? Niesamowite jak urósł!
Moderator: Estraven

, chętnie jakoś potwory nawiedzę, daj znać jak masz czas, akcesoria się przydadzą bo mam dwa małe dzikuski w łazience więc budka da im schronienie

Pięknie urosły...znowu sobie moje oczy puściły po łezce a może nawet dwie czy trzy. Dziękuję 

Malwinka ma minkę na tym zdjęciu "muszę się pięknie prezentować pozując na tle tego pięknego świecznika" a Cymuś to już tradycyjnie "ale o co chodzi? przecież wiadomo, że żadne tło nie dorównuje mi klasą i urodą"
Piękna z nich młodzież kociasta 

Jaś&Małgosia pisze:Rudy został chyba porządnie rozpieszczony przez te wszystkie kochane ręce, przez które przechodził... Nie patrzy, że na kolanach już ktoś siedzi - jest "gruuu", włazi i siada Malwince na głowie. Ależ ona ma do niego cierpliwość!
Dzisiaj Cynamonowi udała się nowa sztuczka - wskoczył (lub wdrapał) się do wanny i bawił się w środku w najlepsze! Bez wody oczywiście;) ale dla niego to i tak nielada wyczyn, z którego musiał być dumny.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], elmas, Google [Bot], kasiek1510, Silverblue i 61 gości