O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 06, 2010 0:02 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Obrazek

Trafiłam przed chwilką na tę fotkę... Pamiętacie??? Niesamowite jak urósł!
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Sob lut 06, 2010 6:23 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

spojrzałam na ostatnią fotkę i zbladłam a to wspomnienia tylko ;)
ale Rudy urósł, szok, mordę już ma jak kocur (przepraszam ;) ) a takie to malutkie było :1luvu: , chętnie jakoś potwory nawiedzę, daj znać jak masz czas, akcesoria się przydadzą bo mam dwa małe dzikuski w łazience więc budka da im schronienie

:1luvu: :1luvu:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob lut 06, 2010 7:23 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

O matuchno, jak urosły :D Malwinka wręcz posągowa, Cymuś jak zwykle wyluzowany :1luvu: Pięknie urosły...znowu sobie moje oczy puściły po łezce a może nawet dwie czy trzy. Dziękuję :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob lut 06, 2010 14:55 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Udało mi się powiększyć fotki - dla zainteresowanych! :)

Czasem zastanawiamy się jak to by było, gdybyśmy mieli więcej kotków - ale w kuchni musielibyśmy wtedy zamontować drzwi;) Już teraz Ona pcha się na blat, a On - mały terrorysta - drze się z podłogi w niebogłosy! A jest bardzo gadatliwym kotkiem...
Podziwiamy szczęśliwców, bądź co bądź, co mieszkają z kilkoma kotowatymi (mieszkają, bo posiadać kota się nie da;) )
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Sob lut 06, 2010 15:09 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

hehe, no my mamy szóstkę (ósemkę w tej chwili, ale tymczasy nie wychodzą na pokoje ;) ) i drzwi w kuchni nie mamy
czy chodzą po blatach w nocy? chyba nie... te ślady łapek to nie naszych kotów ;)

xandra

Post » Sob lut 06, 2010 17:32 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

No my mamy w domku swoją czwóreczkę+Scarlesia i Boryś na tymczasowaniu :D drzwi do kuchni też nie mamy, koty chodzą gdzie mogą i gdzie nie mogą a w zasadzie nie powinny 8) czasem dostaną burę, ale odnoszę wrażenie, że to niewiele zmienia w ich życiu i naszym :wink:
Obrazek

biamila

Post » Sob lut 06, 2010 22:44 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Tak sobie dzisiaj popatrzyłam...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Sob lut 06, 2010 22:48 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Toż to się Kociska zrobiły!!! :1luvu:
I kilka takich, które usiłują wejść na raz na blat kuchenny, jak coś robię - to byłoby wyzwanie;)
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Sob lut 06, 2010 22:51 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Obrazek
I jeszcze Rude Futro, prosto z kolan ;)
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie lut 07, 2010 9:01 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Aż wierzyć się nie chce, że były z nich kiedyś takie piedrołki maleńkie :D Piękny Małgosiu kolarz :1luvu: Malwinka ma minkę na tym zdjęciu "muszę się pięknie prezentować pozując na tle tego pięknego świecznika" a Cymuś to już tradycyjnie "ale o co chodzi? przecież wiadomo, że żadne tło nie dorównuje mi klasą i urodą" :ryk: Piękna z nich młodzież kociasta :D
Obrazek

biamila

Post » Nie lut 07, 2010 19:43 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Rudy został chyba porządnie rozpieszczony przez te wszystkie kochane ręce, przez które przechodził... Nie patrzy, że na kolanach już ktoś siedzi - jest "gruuu", włazi i siada Malwince na głowie. Ależ ona ma do niego cierpliwość!

Dzisiaj Cynamonowi udała się nowa sztuczka - wskoczył (lub wdrapał) się do wanny i bawił się w środku w najlepsze! Bez wody oczywiście;) ale dla niego to i tak nielada wyczyn, z którego musiał być dumny.
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie lut 07, 2010 19:49 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Cymek robi postępy :ok:
kochany z niego kocurek :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie lut 07, 2010 20:03 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

Jaś&Małgosia pisze:Rudy został chyba porządnie rozpieszczony przez te wszystkie kochane ręce, przez które przechodził... Nie patrzy, że na kolanach już ktoś siedzi - jest "gruuu", włazi i siada Malwince na głowie. Ależ ona ma do niego cierpliwość!

Dzisiaj Cynamonowi udała się nowa sztuczka - wskoczył (lub wdrapał) się do wanny i bawił się w środku w najlepsze! Bez wody oczywiście;) ale dla niego to i tak nielada wyczyn, z którego musiał być dumny.

Brawo Cymku, brawo!!!! nasz dzielny zadufany w sobie chłopczyk :wink:
Obrazek

biamila

Post » Nie lut 07, 2010 21:44 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

że się posłużę niechlubnym klasykiem ;) - są powody do mruczenia ;)
rozkwitł we wspaniałym domku i tyle :)

xandra

Post » Pt lut 12, 2010 0:15 Re: O Cynamonie, Malwince, Jasiu i Małgosi - czwórce Przyjaciół!

A na dobranoc Malwinka - dziś grzecznie pozowała...
Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

[poprzednia][następna]