iwcia pisze:Marcel bez domu tymczasowego nie ma szansy na wyrwanie się z przytuliska
no tak
Moderator: Estraven
iwcia pisze:Marcel bez domu tymczasowego nie ma szansy na wyrwanie się z przytuliska
tufcio pisze:_Tosia_ pisze:Marcel sprawia, że nie mogę oderwać od niego wzroku. Ma niezwykły wyraz pyszczka i jedne z najbardziej niesamowitych kocich oczu, jakie widziałam. Jest niestety dość nieufny. Ma spokojne usposobienie, jest ciekawski, ale - jak twierdzi opiekunka - przez ostatnie miesiące prowadzał się z Olafem i przejął jego cechy- potrzeba będzie ciepliwości i czasu by nabrał pewności siebie i zaufał w pełni człowiekowi.
Kotek ma około 2 lat, jest wykastrowany. Przebywa w Hotelu dla Bezdomnych Zwierząt w Łodzi.
Jeśli zdecydujesz się dać mu bezpieczny i kochający dom, skontaktuj się ze mną: joanna_111@op.pl
zdj. Sis
zdj. Sis
Piękny Marcel szuka domku
Agnieszka.Renata pisze:Witam! Jestem nowa w tym wątku. Słuchajcie...Jeśli ktoś moglby zaopiekować się Marcelkiem to postaralabym sie pomoc tej osobie finansowo. Nie mogę zabrać go do siebie bo już mam kota,którego adoptowałam dzięki obecnośi na tym forum.Jak ktoś jest stałym bywalcem to pewnie coś tam słyszał o historii kota który nazywa się Patrol. Jak ktośby był zainteresowany to podaje maila ice06@wp.pl

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości