MARCELEK ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!ŁÓDŹ

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 01, 2010 19:32 Re: MARCEL HIPNOTYZUJE!!!! SZUKAMY DOMU!! ŁÓDŹ

iwcia pisze:Marcel bez domu tymczasowego nie ma szansy na wyrwanie się z przytuliska :(

no tak :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 04, 2010 12:10 Re: MARCEL HIPNOTYZUJE!!!! SZUKAMY DOMU!! ŁÓDŹ

Śliczny Marcelek szuka domu w Nowym Roku :)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pon sty 04, 2010 12:18 Re: MARCEL HIPNOTYZUJE!!!! SZUKAMY DOMU!! ŁÓDŹ

tufcio pisze:
_Tosia_ pisze:Marcel sprawia, że nie mogę oderwać od niego wzroku. Ma niezwykły wyraz pyszczka i jedne z najbardziej niesamowitych kocich oczu, jakie widziałam. Jest niestety dość nieufny. Ma spokojne usposobienie, jest ciekawski, ale - jak twierdzi opiekunka - przez ostatnie miesiące prowadzał się z Olafem i przejął jego cechy- potrzeba będzie ciepliwości i czasu by nabrał pewności siebie i zaufał w pełni człowiekowi.
Kotek ma około 2 lat, jest wykastrowany. Przebywa w Hotelu dla Bezdomnych Zwierząt w Łodzi.
Jeśli zdecydujesz się dać mu bezpieczny i kochający dom, skontaktuj się ze mną: joanna_111@op.pl

Obrazek
zdj. Sis
Obrazek
zdj. Sis

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Piękny Marcel szuka domku :!:

piekny kot - kto da mu szanse?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 11, 2010 14:07 Re: MARCEL HIPNOTYZUJE!!!! SZUKAMY DOMU!! ŁÓDŹ

ciotki, nie bede mieć żadnych informacji o Marcelu. od kilku miesięcy nie miałam wstępu na teren Hotelu. kontaktowałam się z panią Agą, która zajmowała się kotami na miejscu, ale teraz i ona tam nie pracuje..
Marcelek pewnie tam jest. jesli ktoś bedzie zainteresowany adopcją, z pewnością zostanie wydany, nie wiem tylko, czy będzie znany pracownikom z imienia...
nie wiem w tej sytuacji, czy go nadal ogłaszac..
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Od: Pon mar 20, 2006 8:29

Post » Pon lut 01, 2010 0:13 Re: MARCEL HIPNOTYZUJE!!!! SZUKAMY DOMU!! ŁÓDŹ

Witam! Jestem nowa w tym wątku. Słuchajcie...Jeśli ktoś moglby zaopiekować się Marcelkiem to postaralabym sie pomoc tej osobie finansowo. Nie mogę zabrać go do siebie bo już mam kota,którego adoptowałam dzięki obecnośi na tym forum.Jak ktoś jest stałym bywalcem to pewnie coś tam słyszał o historii kota który nazywa się Patrol. Jak ktośby był zainteresowany to podaje maila ice06@wp.pl

Agnieszka.Renata

Od: Nie kwi 05, 2009 17:52

Post » Pon lut 01, 2010 14:52 Re: MARCEL HIPNOTYZUJE!!!! SZUKAMY DOMU!! ŁÓDŹ

Agnieszka.Renata pisze:Witam! Jestem nowa w tym wątku. Słuchajcie...Jeśli ktoś moglby zaopiekować się Marcelkiem to postaralabym sie pomoc tej osobie finansowo. Nie mogę zabrać go do siebie bo już mam kota,którego adoptowałam dzięki obecnośi na tym forum.Jak ktoś jest stałym bywalcem to pewnie coś tam słyszał o historii kota który nazywa się Patrol. Jak ktośby był zainteresowany to podaje maila ice06@wp.pl

dziękujemy za chęc pomocy. na razie nie ma deklaracji w sprawie zaadoptowania Marcelka.
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Post » Pt lut 05, 2010 16:35 Re: MARCELEK ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!ŁÓDŹ

ZDARZYŁ SIĘ CUD!!!dzis dostałam info, ze Marcelek pojechał do nowego domu. Pani pojechała ze zdjęciem. Marcelek ponoć nie bardzo dawał się złapac, ale w końcu się udało!! Pani, która go wzięła mieszka w Łodzi , ma już małego pieska. na razie nie wiem, jak sobie razem radzą, jak tylko dowiem się czegoś więcej, zaraz napiszę.
pani ponoć super
POWODZENIA MARCELKU!!!
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Post » Pt lut 05, 2010 19:27 Re: MARCELEK ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!ŁÓDŹ

Marcelku powodzenia :ok:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lut 05, 2010 19:39 Re: MARCELEK ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!ŁÓDŹ

:D :D :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lut 07, 2010 16:47 Re: MARCELEK ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!ŁÓDŹ

O rety, a do mnie powiadomienie nie przyszło...
Marcelku, gratulacje :!: :!: :!: :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Powodzenia w nowym domu :)
Oficjalnie niniejszym odpinam bannerek, ale na wieści będę czekać :D

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

[poprzednia]