Jak ja się cieszę, że nie mam długowłosego kota, przynajmniej to mi zostało oszczędzone, duże ufff

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::mrgreen:![]()
O kalair witaj
casica pisze:Ten wyraz twarzy![]()
Jak ja się cieszę, że nie mam długowłosego kota, przynajmniej to mi zostało oszczędzone, duże ufff
anulka111 pisze::ryk:![]()
Dalia zapraszam do obciecia pazurkow Gucia , ja bede fotografowac lub filmik nakrece
dalia pisze:casica pisze:Ten wyraz twarzy![]()
żałuj - wiesz jak fajnie się ustala zasady? warcząc i prychając na kota?
anulka111 pisze::roll:![]()
ja tylko zartowalam, z guciem jest tak ,ze juz tylko jedna wetka umie mu obciac pazurki, w domu nie ma mowy o obcinaniu przez nikogo , Gucio zamienia sie wtedy w diabla......on zachowuje sie tak jakby mu ktros te konczyny obcinal....tego sie nie da opisac......megapanikarz i tyle i wpada w slepa furie ....
Tylko Smakusia ma prawo dotykac jego lapek......ja dotykam ,by mu udowodnic ,ze nic takieog sie nie dzieje, daje dotknac i na wszelki wypadek chowa lapy pod siebie i staje sie kotem bezlapym![]()
Probowalam.....na koncie mam 1 obciety pazurek u wijacej sie osmiornicy ,w ktora zamienil sie Rysale walcze dalej
Prawda?casica pisze:Ten wyraz twarzy![]()
casica pisze:Jak ja się cieszę, że nie mam długowłosego kota, przynajmniej to mi zostało oszczędzone, duże ufff![]()
kinga w. pisze:Pooglądałam foty z toalety... Do czesania używasz zwykłego grzebienia, czy to był filcak? I jaka szczotka doczesuje do skóry? Używam dwóch grzebieni. Długie zęby o rzadkim rozstawie do całego kota, zwłaszcza grzbiet, boki i przodzik. Krótsze, nieco gęściejsze uzębienie do brzucha, szyi, portek, czyli tam gdzie włosa mniej i krótsze. Szczotkami próbowałam, ale one "wylizują" po wierzchu nie wnikając w futro. No i Miyuki walczy. Faktycznie raczej na grzebień poluje niż na rękę, ale miewa problemy z celnością lub uznaje że ręka to kontynuacja grzebienia i wtedy boli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 305 gości