Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pt lut 05, 2010 19:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wiem o co Ci chodziło :wink: , ale mimo wszystko.
Gad nie zarobił w życiu ani złotówki, a naolewał już za całe tysiące :twisted: :twisted: :twisted:
Dodam, że gad ma dopiero nieco ponad 5 latek. Ciekawe, jaki będzie bilans olewczy całego jego marmurowego życia (oraz równie ciekawe: kiedy i wskutek jakiej straty marmurowe życie raz a dobrze się zakończy :twisted: ) :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lut 05, 2010 19:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Ojj różnie z tym może być Wielbłądziu , kiedyś moje panny przegryzły kabel od lampki biurowej która cały czas była pod prądem :strach: , że sie tym chadrom nic nie stało sam się dziwię :roll: , ciekawe jak to wygląda np w przypadku olania np gniazdka na ścianie ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lut 06, 2010 20:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Na razie wiem z własnego doświadczenia tylko tyle, że olane gniazdko podczas czyszczenia mokrą szmatką 'syczy' i kopie prądem :roll: Mam nadzieję, że się Draniowi nigdy nic nie stanie, gdyby był uprzejmy jeszcze kiedyś obszczywać :twisted:

Czuję się gorzej niż źle :( . Do tego wszystkiego doszedł jeszcze ból głowy.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lut 06, 2010 22:29 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Trzymaj sie Wielbłądziu , za Twoje samopoczucie i całokształt :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Nie lut 07, 2010 14:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Dziś u nas też buro i smutno, jak zwykle zresztą w weekendy :(
Od poniedziałku rano włącza mi się jakiś przymusowy rozpaczliwy rozpęd, dzięki któremu nieprawdopodobnym cudem udaje mi się funkcjonować chociaż w pracy, wstawać co rano, sprzątać po Draniach itp. - i tak aż do piątku po południu, ale potem... :roll: Nie wiem, gdyby weekendy nie istniały, to pewnie i tak któregoś pięknego dnia bym padła, ale... Nie wiem, dlaczego wtedy kiedy jest czas na odpoczynek, czas na zajęcie się sobą i zrobienie czegoś dla siebie - u mnie od razu dochodzi do głosu ten cholerny smutek, który tydzień w tydzień paraliżuje mnie doszczętnie, niezależnie od tego jak bardzo chciałabym mu się nie dać :(
Jest niedziela po południu, a mnie nadal nie mieści się w głowie, że już za małe kilkanaście godzin znów trzeba dać się zaprząc do tego wózka, znów trzeba trzymać się na nogach i ostatkiem woli udawać normalną...
Dlaczego to wszystko ciągle tak boli :( ...?

Czekamy na Panią, która ma przyjechać po Basię - jednak chyba ma zamiar. Wczoraj dzwoniła do mnie trzy razy ze sklepu zoologicznego podczas robienia wstępnych kocich zakupów - więc wyglądałoby na to, że już się nie wycofa, prawda :roll: ?

Wielbłądzio

Post » Nie lut 07, 2010 14:41 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

skoro zainwestowała to przyjedzie :ok: :ok: :ok:
u mnie też dziś jeden tymczas ma się wyprowadzić i też czekam na jedną panią :D
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie lut 07, 2010 14:43 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Dokładnie , powinna przyjechać w takim razie :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Nie lut 07, 2010 15:21 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

No, oddana :D
To teraz tylko żeby wszystko było OK i żeby nie wróciła...

A ja idę na urlop od tymczasów... Wyrzuty sumienia miałam już w momencie, kiedy tak postanowiłam, ale niestety... Dopóki nie pomogę sama sobie, nie nadaję się nawet na DT :(

Wielbłądzio

Post » Nie lut 07, 2010 15:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

O, a tu dobre wieści Basiowe! :ok: :ok:

Kasiu, ŻADNYCH wyrzutów!!! Co Ty w ogóle mówisz. I zadbaj o siebie i Dranie! Buziaki dla Plusia! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 07, 2010 16:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:No, oddana :D

A ja idę na urlop od tymczasów... Wyrzuty sumienia miałam już w momencie, kiedy tak postanowiłam, ale niestety... Dopóki nie pomogę sama sobie, nie nadaję się nawet na DT :(

Moja też oddana :D
też bym wzięła urlop od tymczasów, coraz trudniej mi oddawać - ale kolejny już u mnie jest

Wielbłądzio trzymaj się, żeby było dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie lut 07, 2010 16:30 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Gratuluję :D
I kciukam :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie lut 07, 2010 17:13 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Kciuki zaciśnięte :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie lut 07, 2010 17:22 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

:ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie lut 07, 2010 17:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Zamierzam zredukować ilość Drani na stanie. Hmm, co by można napisać ZACHĘCAJĄCEGO w ogloszeniu adopcyjnym Juliana :smokin: ?

Wielbłądzio

Post » Nie lut 07, 2010 17:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Wielbłądzio pisze:Zamierzam zredukować ilość Drani na stanie. Hmm, co by można napisać ZACHĘCAJĄCEGO w ogloszeniu adopcyjnym Juliana :smokin: ?

Proponuję...nie zamęczy Cię myśleniem wyzierającym z ocząt :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]