Kiwi też.
Frida też idzie do domu.
no i w tym tygodniu również idą Pnina z Łatkiem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Stan puszek 2454,08zł w tym puszka Kosmy 1078zł![]()
![]()
Sprzedały się wszystkie kubki, sporo kalendarzy, zdjęć i kartek.
Do domu napewno idą Hela, Carmen, Foksi, Ivan, Bella, Kiri i Kiwi, Melania, Harpia, Szari może Hera, Wacek i chyba tyle, idę spać Cya
edit_f pisze:ja mam taki temat.. może do przemyśleń indywidualnych, a może do dyskusji waszej, bo ja to już przemyślałam.. to taki temat który dawno mi już wyskoczył, a który odświeżył się dziś w GK..
ja w każdym bądź razie tak to sobie przemyślałam:
wiem, że koty w schronisku są chore.. wiem, że często idą do domu i umierają.. zdarzało mi się, że o tym opowiadałam, bo taka jest prawda i chciałam, żeby ludzie wiedzieli, jak tam jest trudno.. ale nie będę już tego mówić.. nie będę odstraszać..
kotom ze schroniska nie można odbierać szansy adopcji, nawet kosztem ewentualnego cierpienia opiekuna, jeśli kot odejdzie, nawet jeśli wiem, że to bardzo pradopodobne.. gdybym 9 lat temu usłyszała takie historie o schronisku, nigdy bym tam nie pojechała.. gdybym nie pojechała, nie żyłby mój Gandalf, którego zabrałam stamtąd razem z tyfusem..
Tweety pisze:Stan puszek 2454,08zł w tym puszka Kosmy 1078zł![]()
![]()
Sprzedały się wszystkie kubki, sporo kalendarzy, zdjęć i kartek.
Do domu napewno idą Hela, Carmen, Foksi, Ivan, Bella, Kiri i Kiwi, Melania, Harpia, Szari może Hera, Wacek i chyba tyle, idę spać Cya
lutra pisze:W carmen zakochał się b. młody człowiek, lat na moje oko 12-13. sprawa załatwiona błyskawicznie, ktoś zawozi kotę w ponieddziałek - to byla pierwsza niespodzianka dnia.
Cammi pisze:orientuje się ktoś czy jest szansa dodzwonić się jakoś do KV o tej porze?
dr. Orzeł ma dyżur
ma ktoś do niego może komórkę?
Cammi pisze:orientuje się ktoś czy jest szansa dodzwonić się jakoś do KV o tej porze?
dr. Orzeł ma dyżur
Tweety pisze:Cammi pisze:orientuje się ktoś czy jest szansa dodzwonić się jakoś do KV o tej porze?
dr. Orzeł ma dyżur
jak z Agatką?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 91 gości