miszelina pisze:Ostatni powiesiłam dzisiaj rano w KV.
Ale mam plik, mogę przesłać
moglabym tez prosic?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Ostatni powiesiłam dzisiaj rano w KV.
j3nny pisze:miszelina pisze:Ostatni powiesiłam dzisiaj rano w KV.
moglabym tez prosic?
miszelina pisze:Leone pisze:A o której jutro mniej więcej zjedziecie na Kocimską?
Koty będą zjeżdżać stopniowo od 15.00. Akcja w Galerii kończy się o 19.00, więc pewnie koło 20.00 już cały komplet będzie na własnych śmieciach.
Ja dzisiaj rano przeniosę Olę do cat-roomu i wypuszczę Armaturki luzem. Potem dojdą tam jeszcze Kikury.
Tweety, ja założę Kikurowi oridermyl do uszu, ale może Cammi ma rację i faktycznie on się nie nada. Bo jak będzie się zaplatał przy chodzeniu, to nas jeszcze ktoś oskarży o znęcanie się nad zwierzętami.
Czy w ostateczności w środkowej partiii mogłaby pojechać Foxy? Kastapra jadąć od Karaluch z Iwanem podjechałaby do Was? Zadzwonię do Ciebie z Kocimskiej ok. 10.00.
j3nny pisze:miszelina pisze:Ostatni powiesiłam dzisiaj rano w KV.
moglabym tez prosic?
Akima pisze:Nie wiem czy to poprawne politycznie, ale rozpoczelo się lutowe głosowanie. Wsód kandydatów jest Rusti z Krakowa ;
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=107090 Ja już oddałam glos
Podobno mają likwidować program Kundel bury i kocury
mahob pisze:Akima pisze:Nie wiem czy to poprawne politycznie, ale rozpoczelo się lutowe głosowanie. Wsód kandydatów jest Rusti z Krakowa ;
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=107090 Ja już oddałam glos
Jeśli ktoś nie ma swojego upatrzonego kandydata - niech zagłosuje na Rustie
Podobno mają likwidować program Kundel bury i kocury
Programu miało nie być już od stycznia. Ludzie się złożyli i za kasę, którą uzbierali program ma być na antenie do marca. Potem ma być zdjęty z powodu braku finansów![]()
Można zaprotestować podpisując petycję - temat na KŁ: viewtopic.php?f=8&t=107115
miszelina pisze:Wróciłyśmy. Wszystkie koty, które były, oraz takie, których nie było, zaklepane lub wręcz umówione na oddanieNawet Carmen!!!
Cały nabój odwiozłyśmy na Kocimską, jutro postaram się rano to ogarnąć. Wiślackikocie, kuruj się!
W lodówce jest termos z lekiem dla Dzidki, do podawania codziennie wieczorem (od jutra do niedzieli).
Rano trzeba Dzidce podawać przez 30 dni, a więc do 8. marca - immunodol (jest w szafce z lekami w podpisanym woreczku).
Lusia dosatnie jutro lek na tasiemca.
j3nny pisze:czy w ogloszeniach Dzidki pisac o felv+? czy na razie jej nie oglaszac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 114 gości