Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mimbla64 pisze:Dodałam na poprzednich stronach, wszedzie gdzie można i jeszcze na ogloszenia.24polska.pl
A jak tam Barneyek się czuje? Całuski dla kochanego koteczka.
Zu_ pisze:Chciałam założyć nowy temat ale jakoś zupełnie nie mam do tego głowy. Mam nadzieję, że Barneyek wybaczy, że korzystamy z jego wątku.
We środę wieczorem nie spała ze mną jak zawsze, tylko - przykucnięta na swojej macie do drapania. Rano we czwartek zauważyłam, że nieswojo wygląda; oczy zachodziły trzecią powieką, miała dreszcze i była osowiała. Szybko poleciałam z nią do weterynarza. Miała temperaturę 40,8. Wet powiedziała, że najprawdopodobniej zaraziła się od drugiego kota i dużą rolę odgrywa w tym stres. Dostała dwa zastrzyki (już dokładnie nie pamiętam co to było). Po przyjściu do domu zjadła z apetytem dwie "kiełbaski", przestała się trząść, czuła się jakby lepiej. Wieczorem weszła na łóżko i została na nim do następnego dnia, co jakiś czas tylko zmieniała bok. W piątek koło 10:00 znowu zaczęła się trząść, więc nie czekałam na porę umówionej wizyty i pobiegłam wcześniej. Dostała kroplówkę, witaminy, coś przeciwzapalnego, jakiś antybiotyk. Temperatura - 39,8. Po powrocie do domu nie było jej lepiej, więc skontaktowałam się z wetem i poszłam jeszcze raz.
Cały czas nie je, pije bardzo mało. Wczoraj raz tylko się wysikała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 45 gości