Na forum jest Cool Caty.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Wiem już, tylko do CC trochę mi daleko na szczepienia jeździć
annette88 pisze:z rybnika jest chyba bluerat, ale ja w sumie chodzę do znajomej dziadka
kalair pisze:annette88 pisze:z rybnika jest chyba bluerat, ale ja w sumie chodzę do znajomej dziadka
No, Ty i tak kochana w Krakowie większośc..
margaretka2002 pisze:Ja nie wiem, do kogo mam chodzic w Krakowie...W sumie blisko mam Centaura i jeszcze jedna klinike, ktorej jednak tu na forum nie polecaja.
annette88 pisze:margaretka2002 pisze:Ja nie wiem, do kogo mam chodzic w Krakowie...W sumie blisko mam Centaura i jeszcze jedna klinike, ktorej jednak tu na forum nie polecaja.
Centaur to lecznica dr Gubały na Piaseckiego ?
Ma bardzo dobre opinie, dr bardzo polecany.
Spokojnie uderzaj do niego, z tym że są u niego kolejki
Ja chodziłam głównie do dr Korczyńskiej na Piłsudskiego, zdarzyło mi się dwa razy być u dr Małysa (chyba) na ul. Kobierzyńskiej. Biedniej ma, ale na stole zawsze czysto (i taki trochę jakby nawiedzonyale potrzebowałam po blisku i szybko, nie bede czekac z cierpiacym kotem cały dzien, az mnie o 20 przyjma na w tamtej lecznicy)
annette88 pisze:proszęja jeszcze tam nie byłam, ale pewnie w razie potrzeby się to zmieni.. z tym, że on nie ma laboratorium, pobiera krew i wysyla Cie do ludzkiego na św. Katarzyny
margaretka2002 pisze:annette88 pisze:proszęja jeszcze tam nie byłam, ale pewnie w razie potrzeby się to zmieni.. z tym, że on nie ma laboratorium, pobiera krew i wysyla Cie do ludzkiego na św. Katarzyny
![]()
![]()
A w Diagnostyce by nie wzieli krwi kota?
Bo tam znizke mam.
![]()
Chyba wszystkie badania to tylko na Brodowicza robia, ale tam jest straszny przemial i mieszane mam uczucia co do tego miejsca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 72 gości