MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 20:02 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Myszeńk@ zawiozła dzisiaj rozwrzeszczany transporter do Ań :wink: :lol: :lol:

Marysia miała usunięte dziś szwy z oczka. Ja jak tylko zobaczyłam igłe, poddałam się i Myszeńk@ musiała słuzyć wsparciem Marysi :lol: :lol:

Marysinowe miski zostały napełnione "z górką" nową dostawą chrupek i oczywiście teraz z łazienki słychać wyłącznie "chrup, chup, chrup" :lol: :twisted: :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt lut 05, 2010 20:32 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Myszeńko całe szczęście, że Ty byłaś :ryk:
A Marysia jaka dzielna :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 05, 2010 21:08 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dzielne dziewczyny :ok: :ok: :ok: :ok:

Ten opis, nie mogę :1luvu: :lol: :
Dulencja pisze:Mała łazienka, prysznic wypełniony dwiema poduchami...a na poduchach Księżniczka Marysia...wyłożona kołami do góry...z "cnotką" zasłoniętą ogonkiem...przednie łapki do góry wyciągnięte...tylne na "kurczaka" podkulone...i ogonek :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lut 05, 2010 21:46 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

No i problem z Marysią :|

Uciekała z łazienki :| Kiedy wyjęłam transporter, to Mała bez problemu śpi na poduchach... Jak był w łazience transporter płakała w niebogłosy (oczywiście już po napełnieniu brzuszka :wink: ) i próbowała się wydostać :roll: :evil:

Dulencja

Post » Sob lut 06, 2010 8:46 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja pisze:No i problem z Marysią :|

Uciekała z łazienki :| Kiedy wyjęłam transporter, to Mała bez problemu śpi na poduchach... Jak był w łazience transporter płakała w niebogłosy (oczywiście już po napełnieniu brzuszka :wink: ) i próbowała się wydostać :roll: :evil:

Potrafi księżniczka stawiać na swoim :lol:
Jak można obok super fajowych poduch stawiać ten paskudny transporter...
Toż to radość życia odbiera... :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob lut 06, 2010 14:44 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Co u Marysi?

Wróciła do poduch ? :roll: :D

A co do wizyty wczoraj ... Marysia pokazała, po raz kolejny, swój charakterek, ona sobie nie pozwala w kaszę dmuchać, o, nie :ryk: Wyrywała się, machała opazurzonymi łapeczkami, pomiaukiwała z pretensjami, Ani Zmienniczce ledwo udało się te szwy wyciągnąć :roll: Trzymałam potfffora jak umiałam najlepiej, ale nie mam takiej wprawy, jak wet, więc łatwo nie było :P Miejsce po oczku jeszcze opuchnięte, Ania obstawia krwiak, który wolno się wchłania. Będzie dobrze :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Sob lut 06, 2010 15:09 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Będziemy nadal z Marysią ! Niech się oczko pięknie goi :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 07, 2010 12:37 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja, co z Marysią ?
Jak oczko?
I czy dało się schwytać uciekiniera?

:roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Post » Nie lut 07, 2010 14:04 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Tym razem Dulencja bez netu :roll: :evil:

U Marysi ok, łazienka nadal coolkotowa, pod warunkiem, że nie ma w niej strasznego transportera :lol:

Myszeńk@

Post » Nie lut 07, 2010 15:41 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Ja to nie mogę się nowych foteczek doczekać :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 07, 2010 20:24 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Przekażę Dulencji prośby o fotki.

Bez szwów Maryśka wygląda duuużo lepiej :ok:
A to jedno zielone, bystre oczko, jest jak oko kameleona, ciekawie się rozglądając dookoła ... bo świat jest taki ciekawy :)

Myszeńk@

Post » Pon lut 08, 2010 8:59 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Tradycyjnie - podniosę.

Myszeńk@

Post » Pon lut 08, 2010 9:22 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

co tam u naszej królewny Marysieńki?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lut 08, 2010 11:10 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Ja nadal bez netu, dopadłam komputera w pracy.

Maryśka ma się dobrze, bez "druciaku" na oczku wygląda wręcz prześlicznie. Oczko zdecydowanie mniej opuchnięte :ok: :ok: :ok:

Zaczynamy pięknieć :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

[poprzednia][następna]