Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mar9 pisze:Aguś, mogłabyś w tytule wątku wymienić literkę "u" na "y" ?
agakow82 pisze:Marcel i Lunka znalazły sie w pralce ale gdzieś od tylu weszły i nie chciały wyjsc
Po jakimś czasie Lunka wyszłam a Marcel nie
Monia probowała go wyciagnąć ale syczy na nia:)
bozena640 pisze:agakow82 pisze:Marcel i Lunka znalazły sie w pralce ale gdzieś od tylu weszły i nie chciały wyjsc
Nic na siłę, bo się zrazi i przestanie się pokazywać jak ktoś będzie w domu.
Najlepiej kupić mu jakiś smakołyk i położyć w pewnej odległości od pralki, a Doderek sam wyjdzie.
Ale na pewno to wiecie
mar9 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Marcel i Lunka znalazły sie w pralce ale gdzieś od tylu weszły i nie chciały wyjsc
Nic na siłę, bo się zrazi i przestanie się pokazywać jak ktoś będzie w domu.
Najlepiej kupić mu jakiś smakołyk i położyć w pewnej odległości od pralki, a Doderek sam wyjdzie.
Ale na pewno to wiecie
Dokładnie tak, nic na siłę, on sam musi nabrać zaufania i chcieć wyjść, to tylko kwestia czasu, kciuki za Doderka i jego Dużych, żeby im nie brakło cierpliwości czekać, a zapewniam,że warto czekać na taką chwilę, gdy przerażone kocie futerko przemienia się w mega-przytulaka
agakow82 pisze:kolejny dzien kolejne lepsze wiesci z domku doderkafutrzak zaczyna zwiedzac pokój w którym mieszka
i nie tylko za wersalka
czy na ksiazkach
niepewnie bo niepewnie ale juz chodz po pokoju.nie wiem czy wam juz pisalam ale z kuwetki korzysta bezproblemowo
madry chlopczyk
mar9 pisze:Pewie, że mądry chłopczyk, no i dobrze wychowany![]()
Tak się cieszę, że kolejna kocia bida znalazła swój ciepły, bezpieczny dom a Ty, Aguś już wiesz, jaka to satysfakcja, gdy znajdziesz dom dla jakiegoś bezdomniaczka, najpierw Radzia, teraz Doduś, rozkręcasz się, dziewczynko, może rozejrzysz się za następnymi bidami, które też by chciały zamieszkać w jakimś ciepłym domku
![]()
agakow82 pisze:Marysiu zapomniałaś jeszcze o Romanie:)
ale tak szczerze to wiem jaka to satysfakcja gdy znajdzie się dom dla bezdomniaka dopiero po Doderku bo był ze mną najdłużej.Radzia i Roman szybko trafiły do DS i szczerze tak tego nie czułam.Ale z Doderkiem to coś innego.Był ze mną długo przeżył zimę na dworze,tulił się do mnie i mi mrukał,chodził ze mną śmieci wyrzucić,odprowadzał do bramy jak szłam do pracy...... a wiem jak na początku było ciężko żeby do mnie podszedł.Bardzo się do niego przywiązałamdo miałkamnia pod drzwiami rano ,do walenia główka w moje drzwi żebym szybciej wyszła
Po prostu go pokochałam. Może to źle zabrzmi ale to CHOLERNIE miłe uczucie wiedzieć że ma teraz ciepło i miłość i pełną miseczkę:)
no i się rozczuliłam ..............
tęsknię za nim.Już nie mogę się doczekać kiedy pojadę do Moniki w odwiedziny na kaweczkę i potulę mojego grubaska.................oj przepraszam już nie mojego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości