Doderek ma wymarzony domek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 12:54 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

Aguś, mogłabyś w tytule wątku wymienić literkę "u" na "y" ?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lut 03, 2010 16:45 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

mar9 pisze:Aguś, mogłabyś w tytule wątku wymienić literkę "u" na "y" ?

:)

dzieki nawet nie zauważyłam że taką gafę popełniłam :) taka byłam szczesliwa że Marcelek poszedł do swojego domku :ryk:
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Śro lut 03, 2010 16:48 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

Marcel i Lunka znalazły sie w pralce ale gdzieś od tylu weszły i nie chciały wyjsc :)
Po jakimś czasie Lunka wyszłam a Marcel nie :(
Monia probowała go wyciagnąć ale syczy na nia :):)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Śro lut 03, 2010 22:02 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

agakow82 pisze:Marcel i Lunka znalazły sie w pralce ale gdzieś od tylu weszły i nie chciały wyjsc :)

Nic na siłę, bo się zrazi i przestanie się pokazywać jak ktoś będzie w domu.
Najlepiej kupić mu jakiś smakołyk i położyć w pewnej odległości od pralki, a Doderek sam wyjdzie.
Ale na pewno to wiecie
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw lut 04, 2010 7:03 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

bozena640 pisze:
agakow82 pisze:Marcel i Lunka znalazły sie w pralce ale gdzieś od tylu weszły i nie chciały wyjsc :)

Najlepiej kupić mu jakiś smakołyk i położyć w pewnej odległości od pralki, a Doderek sam wyjdzie.
Ale na pewno to wiecie

Dokładnie tak, nic na siłę, on sam musi nabrać zaufania i chcieć wyjść, to tylko kwestia czasu, kciuki za Doderka i jego Dużych, żeby im nie brakło cierpliwości czekać, a zapewniam,że warto czekać na taką chwilę, gdy przerażone kocie futerko przemienia się w mega-przytulaka :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lut 04, 2010 7:12 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

Doderek ( tak mi lepiej pisac a zreszta jak rozmawiam z monika to tez tak mowie :) ) wieczorkiem byl na lozeczku.monia go smyrala i dala cos przekasic.potem odeszla a doderek nie uciekl tylko nadal lezal :).gdy mu sie znudzilo poszedl troche pozwiedzac czyli za wersalke :) ale juz chyba wie ze nie ma sie czego bac.
Dziewczyny wiedza ze musza dac mu troszke czasu az sie nauczy ze ma cieplo i milosc.
Jak Oktus do nas przyszedl to tez byl taki dzikusek.Spal w jakims kacie calymi dniami i nie wychodzil.Newt pamietam raz pokrzyczalam na Marcina bo bylam swiecie przekonana ze go wyrzucil bo przeszukalam caly dom a Oktusia nie bylo.dopiero na nastepny dzien wyszedl z fotela :) byl w fotelu wiec jak ja przesuwałam fotele to go nie widzialam oczywiscie :):)
ja nadal trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zadomowienie sie doderka.Z tego co monia mi opowiada Luncia jest bardziej odwazna ale tez jeszcze nie do konca.Przyzwyczają sie i za niedługo beda razem brykac :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Czw lut 04, 2010 7:17 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

mar9 pisze:
bozena640 pisze:

Ale na pewno to wiecie

Dokładnie tak, nic na siłę, on sam musi nabrać zaufania i chcieć wyjść, to tylko kwestia czasu, kciuki za Doderka i jego Dużych, żeby im nie brakło cierpliwości czekać, a zapewniam,że warto czekać na taką chwilę, gdy przerażone kocie futerko przemienia się w mega-przytulaka :mrgreen:

Myślę że Doder rozkochał w sobie Dużych tym że jak przyjechały go zabaczyć to dał sie smyrać i głośno mrukał :):):)
No i robił fikołeczki :) tak słodko przy tym wyglada bo jest taki grubiutki :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Czw lut 04, 2010 7:24 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

będzie dobrze, zobaczysz, najważniejsze, że Doderek ma ciepły dom, kochających Dużych a na dodatek koleżankę do towarzystwa :D :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lut 04, 2010 11:59 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

My też potrzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Doderka
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Czw lut 04, 2010 17:09 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

niespodzianka
zdjecia Doderka z nowego domu :)
Obrazek
Obrazek
a to LUNA
Obrazek
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt lut 05, 2010 7:03 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

kolejny dzien kolejne lepsze wiesci z domku doderka :) futrzak zaczyna zwiedzac pokój w którym mieszka :) i nie tylko za wersalka :) czy na ksiazkach :) niepewnie bo niepewnie ale juz chodz po pokoju.nie wiem czy wam juz pisalam ale z kuwetki korzysta bezproblemowo :) madry chlopczyk
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt lut 05, 2010 7:22 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

Pewie, że mądry chłopczyk, no i dobrze wychowany :mrgreen:
Tak się cieszę, że kolejna kocia bida znalazła swój ciepły, bezpieczny dom a Ty, Aguś już wiesz, jaka to satysfakcja, gdy znajdziesz dom dla jakiegoś bezdomniaczka, najpierw Radzia, teraz Doduś, rozkręcasz się, dziewczynko :1luvu: , może rozejrzysz się za następnymi bidami, które też by chciały zamieszkać w jakimś ciepłym domku 8) :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lut 05, 2010 12:16 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

agakow82 pisze:kolejny dzien kolejne lepsze wiesci z domku doderka :) futrzak zaczyna zwiedzac pokój w którym mieszka :) i nie tylko za wersalka :) czy na ksiazkach :) niepewnie bo niepewnie ale juz chodz po pokoju.nie wiem czy wam juz pisalam ale z kuwetki korzysta bezproblemowo :) madry chlopczyk

Bardzo mądry chłopczyk. My potrzymamy jeszcze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Doderka.

bozena640

Post » Pt lut 05, 2010 18:48 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

mar9 pisze:Pewie, że mądry chłopczyk, no i dobrze wychowany :mrgreen:
Tak się cieszę, że kolejna kocia bida znalazła swój ciepły, bezpieczny dom a Ty, Aguś już wiesz, jaka to satysfakcja, gdy znajdziesz dom dla jakiegoś bezdomniaczka, najpierw Radzia, teraz Doduś, rozkręcasz się, dziewczynko :1luvu: , może rozejrzysz się za następnymi bidami, które też by chciały zamieszkać w jakimś ciepłym domku 8) :ok:

Marysiu zapomniałaś jeszcze o Romanie :):)
ale tak szczerze to wiem jaka to satysfakcja gdy znajdzie się dom dla bezdomniaka dopiero po Doderku bo był ze mną najdłużej.Radzia i Roman szybko trafiły do DS i szczerze tak tego nie czułam.Ale z Doderkiem to coś innego.Był ze mną długo przeżył zimę na dworze,tulił się do mnie i mi mrukał,chodził ze mną śmieci wyrzucić,odprowadzał do bramy jak szłam do pracy...... a wiem jak na początku było ciężko żeby do mnie podszedł.Bardzo się do niego przywiązałam :) do miałkamnia pod drzwiami rano ,do walenia główka w moje drzwi żebym szybciej wyszła :) Po prostu go pokochałam. Może to źle zabrzmi ale to CHOLERNIE miłe uczucie wiedzieć że ma teraz ciepło i miłość i pełną miseczkę:)
no i się rozczuliłam ..............
tęsknię za nim.Już nie mogę się doczekać kiedy pojadę do Moniki w odwiedziny na kaweczkę i potulę mojego grubaska.................oj przepraszam już nie mojego :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt lut 05, 2010 22:41 Re: Doderek ma wymarzony domek teraz zwie sie MARCEL :)

agakow82 pisze:Marysiu zapomniałaś jeszcze o Romanie :):)
ale tak szczerze to wiem jaka to satysfakcja gdy znajdzie się dom dla bezdomniaka dopiero po Doderku bo był ze mną najdłużej.Radzia i Roman szybko trafiły do DS i szczerze tak tego nie czułam.Ale z Doderkiem to coś innego.Był ze mną długo przeżył zimę na dworze,tulił się do mnie i mi mrukał,chodził ze mną śmieci wyrzucić,odprowadzał do bramy jak szłam do pracy...... a wiem jak na początku było ciężko żeby do mnie podszedł.Bardzo się do niego przywiązałam :) do miałkamnia pod drzwiami rano ,do walenia główka w moje drzwi żebym szybciej wyszła :) Po prostu go pokochałam. Może to źle zabrzmi ale to CHOLERNIE miłe uczucie wiedzieć że ma teraz ciepło i miłość i pełną miseczkę:)
no i się rozczuliłam ..............
tęsknię za nim.Już nie mogę się doczekać kiedy pojadę do Moniki w odwiedziny na kaweczkę i potulę mojego grubaska.................oj przepraszam już nie mojego :)

Twojego, na zawsze zostanie w serduszku jako Twój Doderek........

bozena640

[poprzednia][następna]