A propos książeczek, to kto ma tę Lego (zielona, podpisana na ostatniej stronie)?
Proszę (aga?) weźcie ją do gal krk.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
markopolo00 pisze:Wczoraj przyszło do mnie starsze małżeństwo
mieszkają koło Wieczystej na ulicy Ogrodniczej w domku
dom stoi przy ruchliwej ulicy faktycznie jest ogrodzony
ale dla kota to nie przeszkoda
stwierdzili ze chcą adoptować kota najpierw czarnego w końcu zdecydowali się na
Filemona miałem mieszane uczucia co do tej adopcji
pan stwierdził że ma podwórko i kot może sobie pobiegać
a okien nie będzie zabezpieczał (szkoda lakieru )
po przeprowadzonej rozmowie i uświadomieniu im o odpowiedzialności
zarówno za zdrowie i szczęście kota oraz odpowiedzialności karnej z ustawy o
ochronie zwierząt
Doszli w końcu do porozumienia że kota nie będą wypuszczać
a podczas wietrzenia będą zamykali w innym pokoju .
Ale podobno przesadzam wiec poprosiłem Karolcie o adopcje
I jej decyzje . kiedy zadzwoniłem że przyjedzie wolontariusz
z kotem państwo stwierdziło że za dużo ceregieli robimy z kotami
że nie mają ochoty na odpowiedzialność i właściwie jest to tylko kot
(przecież tyle ich biega )nie dali znać wcześniej że rezygnują
Wystraszyli się odpowiedzialności oni chcą przygarnąć kota
zdrowego zaszczepionego po sterylizacji a jakby co to
wezmą następnego
może utworzymy własną czarną listę
Cammi pisze:Podajcie mi proszę adres do dr.Komendy - w internecie pokazuje mi tylko Sanocką
Liwia pisze:Cammi pisze:Podajcie mi proszę adres do dr.Komendy - w internecie pokazuje mi tylko Sanocką
Lepiej zadzwonić i upewnić się, gdzie w dany dzień przyjmuje (bo leczy i w Skawinie). Komórka została bez zmian.
Akima pisze:Mam kolejne pw o dofinansowaniu sterylek. Wiem, że teraz dużo na głowie, ale chciaąłbym w piątek za tydzień zacząć wyłapywanie kotek na Podwawelskim. W związku z tym proszę o dobrą organizację i zwrot klatek na Kocimską. Prosze też o pomoc w łapaniu i transporcie kotek do dr. Komendy. Do tej pory otrzymałam tylko jedną ofertę wsparcia od Cammi, ale bez samochodu. Kto pomoże. Z tych 8 kotek będzie wkrótce 20 kociąt albo więcej. Trzeba zaczać jak najszybciej. Planuję najpierw burą rodzinę i może tą koteczkę z dzieckiem. W dalszej kolejności kotki z piwnicy.
Pieniądze są i leżą na koncie. Potrzebuję waszej pomocy bo sama nie dam rady wszystkiego zorganizować.
Tweety pisze:Cammi, jego nie będzie w piątek o 15-stej, przyjmie je p. doktor. Koty do odbioru w ten sam dzień, można potrzymać z 10 dni, bo zima.
...
a propos 22-giej. [b]Proszę o zgromadzenie się w okolicach tej godziny na wątku...
Tweety pisze:Noemik, Lutra, Wy do której jesteście w GK?, bo wczoraj miała być ta wiadomość w południe a dalej nie ma i coby nam się nie sypnęło popołudnie
Cammi pisze:o 22 jest jeszcze dr.Housea laptopa na kolanach ponoć jest niezdrowo trzymać i nie dotyczy to tylko facetów
Tweety pisze:Cammi pisze:o 22 jest jeszcze dr.Housea laptopa na kolanach ponoć jest niezdrowo trzymać i nie dotyczy to tylko facetów
a o której się kończy?
Cammi pisze:Tweety pisze:Cammi, jego nie będzie w piątek o 15-stej, przyjmie je p. doktor. Koty do odbioru w ten sam dzień, można potrzymać z 10 dni, bo zima.
...
a propos 22-giej. [b]Proszę o zgromadzenie się w okolicach tej godziny na wątku...
Dziękuję za namiary.
Mnie w tym przypadku nie zależy na doktorze konkretnym tylko na lokalizacji.
o 22 jest jeszcze dr.Housea laptopa na kolanach ponoć jest niezdrowo trzymać i nie dotyczy to tylko facetów
Tweety pisze:a propos 22-giej. Proszę o zgromadzenie się w okolicach tej godziny na wątku, bo chciałam posprawdzać czy odnośnie GK mamy wszystko przygotowane. W razie gdyby wyniknęły jeszcze jakieś braki to zostaje jutrzejszy dzień w rezerwie.
Tweety pisze:Sol, sorry ale nikt nie przyjedzie po 22-giej z puszkami do Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 96 gości