kinga w. pisze:Wiesz co? Jak sobie to kontrolnie przeczytałam to skojarzyło mi sie z odpowiedzia na pytanie z czego składa się dzida.
śróddzidzie, zadzidzie i przeddzidzie, a?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Wiesz co? Jak sobie to kontrolnie przeczytałam to skojarzyło mi sie z odpowiedzia na pytanie z czego składa się dzida.
solangelica pisze:kinga w. pisze:Wiesz co? Jak sobie to kontrolnie przeczytałam to skojarzyło mi sie z odpowiedzia na pytanie z czego składa się dzida.
śróddzidzie, zadzidzie i przeddzidzie, a?
Birfanka pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
Uwielbiam Was!![]()
kinga w. pisze:Polowanie na kupala dzień pierwszy. Nie spałam wczoraj do północy pilnując kuwet - w życiu nie były tak skwapliwie sprzątane! PO każdym wejściu każdego kota, żeby w razie gdyby to gówienek nie pomylić. Przecież nie będę macać które ciepłe! @ Wredna Biała chodziła sobie na siku, ale żeby coś "od serca"... Poszłam spać, wstałam o szóstej i pierwsze to pognałam d kuwet, choć nie bardzo wiem po co. Oczywiście dwa klocki się poniewierały bezczelnie w żwirku. Jak znam życie jeden z nich to był TEN klocek. Dałam śniadanko. Dużo i puszkę bo Biały Potwór lubi puszkę. Może jak się porządnie naje to z drugiego końca wypuści... Ma czas do południa.
kinga w. pisze:Ale zauważyłam dziś że Miyuki te zmiany się poprawiają - zbladły, nie są tak zaognione. Wczorajszy steryd zadziałał??
kinga w. pisze:Tiaaa... Najlepiej na piśmie. Ale zauważyłam dziś że Miyuki te zmiany się poprawiają - zbladły, nie są tak zaognione. Wczorajszy steryd zadziałał??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości