estre pisze:Czy potrzebna jest również pomoc finansowa?
Czy tylko pomoc w szukaniu DT/DS?
Tylko w szukaniu Domu

Dzięki. Kot jest naprawdę nieziemski, wiem co mówię.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Czy potrzebna jest również pomoc finansowa?
Czy tylko pomoc w szukaniu DT/DS?
xandra pisze:to ja się deklaruję do bazarków - jak ktoś z Warszawy ma jakieś fanty do przekazania, to proszę o ich zebrania, ogarnięcie jakieś, ew. proponowane ceny na start
ja porobię fotki, zacznę aukcję i będę je pilotować, czyli podsumowywać, aktualizować itd - co będzie potrzebne, mieszkanie mam spore, można zwalać
ale upraszam jeszcze o trochę czasu, bo dopiero z przeziębienia wychodzę, więc po mieście jeszcze jeździć nie mogę, ale gdyby ktoś chciał mi coś podrzucić to zapraszam, już nie kicham
jeszcze jedno - czasem miewam maluchy, proszę by nie były to fanty od osób po panleukopenii
Basica pisze:a ja ładnie poproszę o zmianę tytułu wątku
estre pisze:No dobrze, zaraz wyślę wszystkim zainteresowanym numer konta Puchatkowa.
Każdy może wpłacić ile zechce. Jednakże minimalna kwota wpłaty to 5 złotych.
markopolo00 pisze:Hmm…
Przeczytałem i popieram głosy innych
Puchatkowo musi istnieć i działać
Ja będę bardziej brutalny i powiem
Amms i Serniczku nie róbcie jaj
Proszę wypożyczyć dobrą komedie wypić po setce
przespać się a ramo zabrać się do roboty
jak zauważyliście cała polska chce pomóc
Nie jestem wolontariuszem Puchatkowa ale udało mi się
dzięki Wam kilka kotów puchatych i rasopodobnych ocalić
W miarę moich możliwości ja również pomogę tak jak każdy
któremu na sercu leży dobro .
ja również proszę o pw z nr konta nie wiem ile i jak długo ale i
ja dorzucę coś do wspólnej kasy .
xandra pisze:ja też!
może trzeba zafundować dziewczynom jakąś sesję spa albo masażu u naszej forumowiczki, by odetchnęły? bo akumulatory też trzeba ładować
Dziewczyny, plisss, nie odchodźcie, pomoc macie obiecaną, mniej obowiązków też
a ja proponuję, z zarzutami że pobieracie zysk z "puchatych" zgłaszać się bezpośrednio na policję, w końcu jest to pomówienie, karalne, może ktoś się zastanowi co k... klepie w klawiaturę
xandra pisze:super, jak będziemy u rodziców P. to chętnie wpadniemy na herbatkę i po fanty
Serniczek pisze:masaże odpadają bo mam silne biopole i nie znosze zbliżania się do mnie obcych osób-potrafie nawet uderzyć![]()
ale dzieki za troskę
kasiunia773 pisze:Serniczek pisze:masaże odpadają bo mam silne biopole i nie znosze zbliżania się do mnie obcych osób-potrafie nawet uderzyć![]()
ale dzieki za troskę
Serniczku czasem taki porażeniowy prawy sierpowy super oczyszcza![]()
Oczywiście mówię o wykonawcy uderzenia a nie o jego odbiorcy
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 84 gości