Sis pisze:nr 217, siedzi w klatce, ma fatalną biegunkę, wręcz leje się z niego. Był jakiś czas temu w 1 chyba?

to nowy kot, poprzednio nr 217 miał taki buranio z astmą - poszedł tydzień temu, podobny, ale strzałki na nosku są odwrotnie, taki negatyw, sprawdziłam.
Sis pisze:nr 59, kolejny czarny kocurek z 1, wykastrowany, też super miziak, łazi za człowiekiem jak piesek. Jeśli ktoś ma jego zdjęcia, poproszę, mam tylko takiej nijakie:

mam jego zdjęcia, ale na starym komputerze, były zrobione 23-go i nie załapały się na starszy update

jak przepnę kompy, to ściągnę, co się da. Wiem tylko, że to kocurek, który bardzo dziczył w szafie, a wypuszczony na boks taki miziak się zrobił... on był w czasie inwentaryzacji, w szafie na górze, pamiętam, że któraś z Was chciała sprawdzić mu numer i dostała po łapkach
Sis pisze:czarne coś z klatki przy 1 boksie, zanim Magic wyczyściła oczy wyglądało to tak:

czy to nie jest kotka ze złamaną żuchwą? już długo tam mieszka, od października chyba, karmiona była strzykawką, teraz je, ale potrafi przyłożyć. Miała numerek na klatce zawieszony?
[/quote]