Kciuki za Pyzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Mieszkaliśmy razem te kilka miesięcy, to ja wiem, jak on potrafi w sobie rozkochać...![]()
ewan pisze:....moja Perełka też była taka piękna ale teraz ma już 14 lat jest grubiutką staruszką i śpi 23 godz. na dobę ....
mahob pisze:ewan pisze:....moja Perełka też była taka piękna ale teraz ma już 14 lat jest grubiutką staruszką i śpi 23 godz. na dobę ....
Co do długości spania kotów, to ja tam nie wiem czy to jest kwestia wiekuMoże trochę...
Ale jak patrzę czasem na te moje futra (całkiem jeszcze młode), które po przespanej nocy, potem dłuższej drzemce po śniadaniu tak strasznie zaczynają ziewać i wykazują takie oznaki zmęczenia, że prawie nie mogą już dotrwać do obiadu - a zaraz po nim padają na z góry upatrzone legowiska i zapadają w ciężki, głęboki sen - to zastanawiam się, czy może to są oznaki niedotlenienia? Bo nie wydaje mi się prawdopodobne, żeby można było tyle spać bez szkody dla organizmu
miszelina pisze:.....Koty śpią 18 godzin na dobę. Niektóre potrzebują więcej snu
mahob pisze:miszelina pisze:.....Koty śpią 18 godzin na dobę. Niektóre potrzebują więcej snu
Niektóre chyba potrzebują jednak znacznie więcej...![]()
![]()
A ja im po prostu zazdroszczę tego spaniaZwłaszcza w poniedziałek rano
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 202 gości