Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:a ja tam tylko na sankach mogę pozjeżdżaca wiecie, że nawet chętnie na sanki bym się wybrała!!!!
Kto idzie ze mną????????![]()
![]()
magdaradek pisze:a ja tam tylko na sankach mogę pozjeżdżaca wiecie, że nawet chętnie na sanki bym się wybrała!!!! Kto idzie ze mną????????
Malati pisze:Inga ale CC Cię wkręca, no kto by pomyślał! To jest jakiś uciekinier z kreskówki, żaden tam pies, no ja Cię proszę ale czy Ty widziałaś kiedyś takiego psa? No nie widziałaś, przecież gdyby to był pies to byś widziała![]()
magdaradek pisze:ta, i później biedna Asia dostanie w twarz spalinami z auta.....wątpliwa przyjemność
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:ta, i później biedna Asia dostanie w twarz spalinami z auta.....wątpliwa przyjemność
etam, nie dostanie. Paliny są ciepłe, ulecą do góry, a Jerzykówka na sankach będzie przecież trochę niżej, skoro pod górkę. Najwyżej sznurek sankowy sobie przedłuży![]()
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:ta, i później biedna Asia dostanie w twarz spalinami z auta.....wątpliwa przyjemność
etam, nie dostanie. Paliny są ciepłe, ulecą do góry, a Jerzykówka na sankach będzie przecież trochę niżej, skoro pod górkę. Najwyżej sznurek sankowy sobie przedłuży![]()
Poza tym nie wiem ile tam stopni jest, w tym Poznaniu, jak bardzo zimno to i tak się nie da oddychać. Niech weźmie głeboi wdech i na podróż pod górę jej starczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości