[WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2010 17:47 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

JaEwka pisze:
jessi74 pisze:
Brzózka pisze:Tylko Gosia do nas zagląda :( A my takie postępy zrobiliśmy .....

Ja Ci dam tylko Gosia :twisted: a kto go Tobie przywiózł :twisted: Kruszyna jest ostatnio bardzo zajęta , prawie w ogóle nie zaglada na forum , chcesz mieć tutaj dużo gości, nie ma sprawy :ok:

No to się melduje :lol: W końcu ktoś na forum z Lubina (tak jak ja :mrgreen: - no teraz już Wrocław :wink: )
Przeczytałam cały wątek od początku do końca. Piękne kociaste :1luvu: Kiedyś sobie też takiego wielkoluda sprawie - na razie mam swoją kochaną miniaturkę Wilczkę :mrgreen:

Małe z dużymi świetnie się dogadują :) Przykładem jest moja Miluśka i dwóch panów :):):) Spokojnie sięga łapką do tyłeczka jak trzeba przywrcić porządek :)

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Wto lut 02, 2010 17:48 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

jessi74 pisze:
Brzózka pisze:Tylko Gosia do nas zagląda :( A my takie postępy zrobiliśmy .....

Ja Ci dam tylko Gosia :twisted: a kto go Tobie przywiózł :twisted: Kruszyna jest ostatnio bardzo zajęta , prawie w ogóle nie zaglada na forum , chcesz mieć tutaj dużo gości, nie ma sprawy :ok:

No przecież o Tobie mówiłam, chyba że ..... pomyliłam imiona :oops: :oops: :oops:

Brzózka

Post » Wto lut 02, 2010 20:22 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Brzózka pisze:Małe z dużymi świetnie się dogadują :) Przykładem jest moja Miluśka i dwóch panów :):):) Spokojnie sięga łapką do tyłeczka jak trzeba przywrcić porządek :)

Tak tylko ja na razie nie mogę mieć drugiego kotka :( (nie mamy warunków mieszkaniowych, Wilczka jest nerkowcem - czyli stres bardzo niewskazany, a my nie wiemy jak by zareagowała na współlokatora i nie chcemy jej narażać)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lut 02, 2010 20:50 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Jestem, jestem i aż się napatrzyć na zdjęcia nie mogę :1luvu: :1luvu: :1luvu: To, jak kradnie ciasto jest po prostu rewelacyjne :) A uwielbienie do słodyczy Maxio na pewno na po mnie :twisted: A te stosy książek... Może Twoja rodzina mnie przygarnie? ;)

Widzę, że panowie zakopali już topór wojenny - super :) Jakie antydepresanty Max dostaje? Takie moje zboczenie zawodowe ;)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro lut 03, 2010 0:23 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Taaaa... z ciastem to on wszystkich zaskoczył :) Że szynkę skubnie to byłaby normalka, ale ciasto ???? Wetka jak usłyszała to stwierdziła "widocznie było smaczne" :) i tak było :) Ciasto upiekła sąsiadka, starsza Pani, która od zawsze zastępowała mi babcię :)
Jeśli chodzi o książki to są to książki, które przywiozłam do domu. Mama odgrażała się :) że je porozdaje, a że trafił się transport, to musiałam szybko działać :mrgreen: :mrgreen: W mojej rodzinie książki to "zboczenie". Mama zawsze mówiła tacie, że na obiad będzie jadł to co kupił w księgarni :ryk: :ryk: :ryk: A teraz odzyskała aż trzy półki :) a jeszcze trochę tego zostało :)

Jeśli chodzi o antydepresant Maxa to nazywa się Alprox 0,5 mg. Pierwotnie miał być Zawiren.... czy coś takiego, ale w aptekach tego nie było i dostałam taki zamiennik. Podobno dokładnie to samo, tylko pod inną nazwą.
Zgodnie z zaleceniami Max przy swojej wadze - 7,55 kg, powinien dostawać 3 x 0,75, a dostaje 2 x 0,25. Jak dostawał 2 x 0,5 to mu się trochę łapki plątały i zarzucał dupskiem :ryk: :ryk: :ryk: Po sławetnym ugryzieniu dostał 2 x 0,5, ale teraz już tylko 2 x 0,25. Jest uroczy. Mogę bez obawy poszmerać po brzuszku i połaskotać stópki :) i nie muszę uciekać przed kłami i pazurami :)

Brzózka

Post » Śro lut 03, 2010 0:27 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

JaEwka pisze:
Brzózka pisze:Małe z dużymi świetnie się dogadują :) Przykładem jest moja Miluśka i dwóch panów :):):) Spokojnie sięga łapką do tyłeczka jak trzeba przywrcić porządek :)

Tak tylko ja na razie nie mogę mieć drugiego kotka :( (nie mamy warunków mieszkaniowych, Wilczka jest nerkowcem - czyli stres bardzo niewskazany, a my nie wiemy jak by zareagowała na współlokatora i nie chcemy jej narażać)

No tak, to zmienia postać rzeczy ..... Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: aby Wilczka doczekała się towarzystwa :) Z której części Lubina jesteś ????? Ja z Polnego :) przy Hutniczej :):)

Brzózka

Post » Pon lut 08, 2010 10:42 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

zaglądam do Maxa i spółki :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lut 08, 2010 11:59 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Max wrócił do dawki 2x 0,5 :( i niestety nadal sika :( Ale za to spokojnie, na śpiocha, moge mu obciąć pazurki :) Na sikanie daję mu jeszcze jakiś tydzień, jak się choć trochę nie poprawi, to znowu dowiedzimy weta ...... echhhhh..... ten chłop mnie wykończy ...... :twisted:

Brzózka

Post » Pon lut 08, 2010 14:00 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Brzózka pisze:
JaEwka pisze:

No tak, to zmienia postać rzeczy ..... Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: aby Wilczka doczekała się towarzystwa :) Z której części Lubina jesteś ????? Ja z Polnego :) przy Hutniczej :):)

Ja jestem z Ustronia IV czyli blisko mamy do siebie :wink:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lut 08, 2010 20:40 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Jaki ten świat mały :ryk: :ryk: :ryk:

Brzózka

Post » Pon lut 08, 2010 21:13 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Brzózka pisze:Jaki ten świat mały :ryk: :ryk: :ryk:

No właśnie :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Nie lut 21, 2010 12:48 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

zaglądają tu
Warszawianki ? może będzie ktoś w stanie coś pomóc , potrzebna pomoc w transporcie i tdt na kilka dni w Warszawie , ostatnie strony wątku viewtopic.php?f=1&t=106865&start=1155

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lut 22, 2010 0:34 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Sadystka :)

Brzózka

Post » Pon lut 22, 2010 16:16 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

A jak sikanie Maxa? poprawiło się cos?
Obrazek

JaEwka

Post » Wto lut 23, 2010 0:05 Re: [WRO] Wielkolud Max jest już w stolicy :)

Niestety nie bardzo :( nadal sika, chociaż czasami zdarza mu się dzień przerwy. Natomiast widać wyraźną różnicę w kontaktach ze Smolikiem, no i tak ogólnie .... :) Na śpiocha spokojnie mogę mu obciąć pazury :)

Brzózka

[poprzednia][następna]