No - sama przyznaj, że jest to zastanawiające a nikt jeszcze nie doszedł do tego co kryje sie za tą miłości do pudeł. Behemot jeszcze wyczuwa te rzadkie chwile, że miska w łazience jest pusta i choc na małą chwileczke zwija się w niej radośnie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Widziałam te dowody![]()
No - sama przyznaj, że jest to zastanawiające a nikt jeszcze nie doszedł do tego co kryje sie za tą miłości do pudeł. Behemot jeszcze wyczuwa te rzadkie chwile, że miska w łazience jest pusta i choc na małą chwileczke zwija się w niej radośnie.
AYO pisze:Bardzo prosze - bez nerw![]()
Nie zakończymy oczywiście na jednej transzy ale nie widze powodu, żeby teraz sztucznie nabijać te ostatnia stronę
shira3 pisze:AYO pisze:Widziałam te dowody![]()
Rudi raz próbował wejść do koszyczka na chleb![]()
![]()
Malati pisze: (i zazdroszczę takiej ilości czasu na wstawanie, ja tak długo odkładam ruszenie się z łóżka, że mimo obudzenia się dość wcześnie nie jestem w stanie się nie spóźnić)
AYO pisze:Malati - zapewniam Cię, że nie chciałabys wstawać tak jak ja [4.45]
JoasiaS pisze:AYO pisze:Malati - zapewniam Cię, że nie chciałabys wstawać tak jak ja [4.45]
Jezu. Zimą nie do zrobienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości