Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga&2 pisze:NO niestety w kwestiach kastracyjnych - jak kić ma wylądować pod mostem bo nie pachnie to lepiej ciąć (nie w wieku 3 mcy oczywiście) Oczywiście to nie w kwestii Krecika, ale tak ogólnieA każdym razie ma prawo chłopak poczuć się dorośle w różnym wieku. I chyba dla zdrowia psychicznego opiekunów nie ma na co czekać... w końcu wśród ludzi też się zdarzają 12 latki w ciąży
ellza1 pisze:Kochani, może ktoś z Was będzie jechał 7.02.2010 r. ( niedziela ) z Warszawy do Białegostoku ? Potrzebny transport ( odebrać kota ). Wstępnie mój ojczulek się zadeklarował, ale coś podziębiony ...., mam nadzieję, że do niedzieli się wykuruje, ale jak
nie, koszty oczywiście pokryję. Może znacie kogoś ???
Ciekawe czy znaleźlibyśmy mu DS? I jakie stawiać mu wymaganiaLuspa pisze:Mo-ty-lekCzy to ... zwierzątko też idzie do adopcji u nas, na Kotkowie? Czyżbyśmy awansowali?
Ale reklama! Już nikt nie będzie odbierał ode mnie telefonów. Bo nawet kota nie umiem wypuścić, zaraz robią się dwa i to czarneaga&2 pisze: I nie wiem jak było, wiem tylko, że za chwilę zadzwoniła Ula z radosną wieścią że nie ma lekko - kota wprawdzie wypuściły, ale jak zakiciały żeby sprawdzić, czy nie wróci to przytuptała do nich kocia koleżanka...
Koleżanka została fachowo spakowana. Po chwili również kawaler, dla którego na gwałt trzeba było szukać miejsca...
To może wybierz się do weta, niech chłopaka obejrzy.lusesita pisze:to w końcu ciachać Kreta czy nie?? Aguś, bo ile miechów ma ten nasz czort jeden??? podejrzewam, że już ponad 5, ale mogę się mylić...
1969ak pisze: To może wybierz się do weta, niech chłopaka obejrzy.
Gdzie zdjęcia
ellza1 pisze:Kochani, może ktoś z Was będzie jechał 7.02.2010 r. ( niedziela ) z Warszawy do Białegostoku ? Potrzebny transport ( odebrać kota ). Wstępnie mój ojczulek się zadeklarował, ale coś podziębiony ...., mam nadzieję, że do niedzieli się wykuruje, ale jak
nie, koszty oczywiście pokryję. Może znacie kogoś ???
Zabrzmiało jak zaproszenielusesita pisze:1969ak pisze: To może wybierz się do weta, niech chłopaka obejrzy.
Gdzie zdjęcia
nie, no jaha, że się wybiorę, ale przy okazji nie chciałabym z siebie kompletnej kretynki zrobić, że z za młodym korurem przylazłam![]()
fotki są na płycie dvd
1969ak pisze:Zabrzmiało jak zaproszenielusesita pisze:1969ak pisze: To może wybierz się do weta, niech chłopaka obejrzy.
Gdzie zdjęcia
nie, no jaha, że się wybiorę, ale przy okazji nie chciałabym z siebie kompletnej kretynki zrobić, że z za młodym kocurem przylazłam![]()
fotki są na płycie dvd![]()
![]()
Lepiej z za młodym przyjść na wizytę niż od razu umawiać na cięcieNic a nic nie czujesz przy sprzątaniu kuwety? Bo nawet lekki zapaszek daje znać, że to już.
lusesita pisze:Uleńko, zapraszam. jeśli tylko masz ochotębo wiesz, że ja nie kumata jestem i nie będę potrafiła wstawić fotki. nawet po instruktażu Plinki
![]()
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
aga&2 pisze:Zobaczcie jakiego piękno - kota aresztowali Ania i Krzyś - roboczo Gerardzik.
Szałwia pisze:Ania i Krzyś - czy mówicie o tym Waszym futrzaku bez łapki? Jejku! Trzymaj się kocie, nie oddamy cię tak bez walki!
Ania i Krzyś pisze:Pamiętacie naszego Leona, roboczo zwanego Gibonem?
Otóż prosimy o ciepłe myśli i mocno zaciśnięte za jego zdrowie kciuki.
Chłopak nam zachorował. Siusia żywą krwią...Zaczęliśmy dziś leczenie, mamy nadzieję, że skuteczne.
...kurcze, tyle się już chłopak w życiu nacierpiał, zły los dałby mu juz w końcu spokój!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, northh, septicemia i 222 gości