[Białystok7]dziękujemy za głosowanie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 01, 2010 15:45 Re: [Białystok7]zimno...

Czy ktoś mógłby wysłać mi na PW mało skomplikowaną instrukcję zamieszczania zdjęć na forum? Chciałabym przedstawić wszystkim Zenia i Kotę (na oddzielnych zdjęciach niestety) :) Z góry dziękuję :flowerkitty:
Bóg stworzył kota, żeby człowiek mógł głaskać tygrysa.

jamaria

Od: Śro wrz 16, 2009 16:35

Post » Pon lut 01, 2010 16:13 Re: [Białystok7]zimno...

aga&2 pisze:NO niestety w kwestiach kastracyjnych - jak kić ma wylądować pod mostem bo nie pachnie to lepiej ciąć (nie w wieku 3 mcy oczywiście) Oczywiście to nie w kwestii Krecika, ale tak ogólnie :D A każdym razie ma prawo chłopak poczuć się dorośle w różnym wieku. I chyba dla zdrowia psychicznego opiekunów nie ma na co czekać... w końcu wśród ludzi też się zdarzają 12 latki w ciąży :roll:

to w końcu ciachać Kreta czy nie?? Aguś, bo ile miechów ma ten nasz czort jeden??? podejrzewam, że już ponad 5, ale mogę się mylić... :?
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon lut 01, 2010 16:25 Re: [Białystok7]zimno...

ellza1 pisze:Kochani, może ktoś z Was będzie jechał 7.02.2010 r. ( niedziela ) z Warszawy do Białegostoku ? Potrzebny transport ( odebrać kota ). Wstępnie mój ojczulek się zadeklarował, ale coś podziębiony ...., mam nadzieję, że do niedzieli się wykuruje, ale jak
nie :( , koszty oczywiście pokryję. Może znacie kogoś ???

Może mój tata, ale nie dam sobie ręki uciąć, bo może wracać i wcześniej i później.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon lut 01, 2010 17:55 Re: [Białystok7]zimno...

Luspa pisze:Mo-ty-lek 8O Czy to ... zwierzątko też idzie do adopcji u nas, na Kotkowie? Czyżbyśmy awansowali? :twisted:
Ciekawe czy znaleźlibyśmy mu DS? I jakie stawiać mu wymagania :lol:
aga&2 pisze: I nie wiem jak było, wiem tylko, że za chwilę zadzwoniła Ula z radosną wieścią że nie ma lekko - kota wprawdzie wypuściły, ale jak zakiciały żeby sprawdzić, czy nie wróci to przytuptała do nich kocia koleżanka...
Koleżanka została fachowo spakowana. Po chwili również kawaler, dla którego na gwałt trzeba było szukać miejsca...
Ale reklama! Już nikt nie będzie odbierał ode mnie telefonów. Bo nawet kota nie umiem wypuścić, zaraz robią się dwa i to czarne :roll: Całe szczęście, że byłyśmy z razem, odpowiedzialność spadnie na nas dwie :lol:

A tak a`propos czarnych. Są ludzie, którzy chcą taki kolor viewtopic.php?f=1&t=107109 8)
Nie wspominając o piszącej - 3 futra w kolorze czarnym (Bazyl ma biały krawat i skarpety a Mel końcówkę ogona ale to tak przewaga czarnego :) )

lusesita pisze:to w końcu ciachać Kreta czy nie?? Aguś, bo ile miechów ma ten nasz czort jeden??? podejrzewam, że już ponad 5, ale mogę się mylić... :?
To może wybierz się do weta, niech chłopaka obejrzy.
Gdzie zdjęcia :evil:
Ostatnio edytowano Pon lut 01, 2010 18:09 przez 1969ak, łącznie edytowano 1 raz
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pon lut 01, 2010 18:08 Re: [Białystok7]zimno...

1969ak pisze: To może wybierz się do weta, niech chłopaka obejrzy.

nie, no jaha, że się wybiorę, ale przy okazji nie chciałabym z siebie kompletnej kretynki zrobić, że z za młodym korurem przylazłam :twisted:
fotki są na płycie dvd :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon lut 01, 2010 18:12 Re: [Białystok7]zimno...

ellza1 pisze:Kochani, może ktoś z Was będzie jechał 7.02.2010 r. ( niedziela ) z Warszawy do Białegostoku ? Potrzebny transport ( odebrać kota ). Wstępnie mój ojczulek się zadeklarował, ale coś podziębiony ...., mam nadzieję, że do niedzieli się wykuruje, ale jak
nie :( , koszty oczywiście pokryję. Może znacie kogoś ???

ja będę jechać w czwartek wieczorem (ok 20.00) z Warszawy do Białegostoku (czyli w białym bałabym ok godz. 23). Jakby co proszę o info.
Obrazek

smoky-eyes

Od: Wto lis 27, 2007 16:30

Post » Pon lut 01, 2010 18:21 Re: [Białystok7]zimno...

lusesita pisze:

nie, no jaha, że się wybiorę, ale przy okazji nie chciałabym z siebie kompletnej kretynki zrobić, że z za młodym korurem przylazłam :twisted:
Zabrzmiało jak zaproszenie :wink: :wink:
Lepiej z za młodym przyjść na wizytę niż od razu umawiać na cięcie :) Nic a nic nie czujesz przy sprzątaniu kuwety? Bo nawet lekki zapaszek daje znać, że to już.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pon lut 01, 2010 19:46 Re: [Białystok7]zimno...

1969ak pisze:
lusesita pisze:

nie, no jaha, że się wybiorę, ale przy okazji nie chciałabym z siebie kompletnej kretynki zrobić, że z za młodym kocurem przylazłam :twisted:
Zabrzmiało jak zaproszenie :wink: :wink:
Lepiej z za młodym przyjść na wizytę niż od razu umawiać na cięcie :) Nic a nic nie czujesz przy sprzątaniu kuwety? Bo nawet lekki zapaszek daje znać, że to już.

Uleńko, zapraszam. jeśli tylko masz ochotę :D bo wiesz, że ja nie kumata jestem i nie będę potrafiła wstawić fotki. nawet po instruktażu Plinki :mrgreen:
a Kreto po prostu uda się na wizytę do pana doktora - oj będzie się działo :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon lut 01, 2010 21:51 Re: [Białystok7]zimno...

lusesita pisze:Uleńko, zapraszam. jeśli tylko masz ochotę :D bo wiesz, że ja nie kumata jestem i nie będę potrafiła wstawić fotki. nawet po instruktażu Plinki :mrgreen:

Nie 'nie będę umiała' tylko próbować, próbować! :P
Chętnie fotki zobaczymy :D
Obrazek Obrazek

plinka

Od: Sob paź 13, 2007 16:03

Post » Pon lut 01, 2010 21:52 Re: [Białystok7]zimno...

Dorotak - dzięki za trzymanie ręki na pulsie.
Czyli zbieramy siły do głosowania ???? 8)

zobaczcie jakiego piękno - kota aresztowali Ania i Krzyś - roboczo Gerardzik. Pewnie sami o tym napiszą ale Gerardzik jest miłym kotem o bogatym życiu wewnętrznym :roll:
We środę wstępnie ma być operowana jego przepuklina i przy okazji utraci nieco ze swej męskości :D

Obrazek;Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon lut 01, 2010 23:42 Re: [Białystok7]zimno...

aga&2 pisze:Zobaczcie jakiego piękno - kota aresztowali Ania i Krzyś - roboczo Gerardzik.

Ech... kot cudo. Przylepa na całego, nie można się od niego opędzić, tylko by się tulił. Z zaawansowanym ADHD, zakręcony jak ślimaka domek. Przy tym niebywałej urody rudy srebrzysty. Czuje się niebywale swobodnie w naszej klatkowatej łazience. Na pewno jeszcze całkiem koci dzieciak, mimo że oceniony na 8m-cy - 1,5roku. Dziś dostał kuleczkę naprędce utoczoną z aluminiowej folii i bawił się nią jak kociak. Typ z tych raczej piszczących nie miauczących i gadatliwy niezmiernie.

...zawsze marzyliśmy o takim kocie :1luvu: . Jest totalnie obłędny, aż trudno uwierzyć, że z piwnicy...

Ma niestety jak pisała Agatka bogate życie wewnętrzne ( i zewnętrzne zresztą też). Smarka trochę i kicha, ale powoli jakby się poprawiał. Przpuklinka (pępkowa) malutka. W środę pojedzie do "Zwierzaka", gdzie wstępnie umówiony został na sterylizację i zaopatrzenie przepukliny. Jeśli nie obkicha Pani Doktor, to może uda się plan zrealizować.

...oby domek, który znajdzie wszystko to docenił... :?

Teraz z innej beczki.
Pamiętacie naszego Leona, roboczo zwanego Gibonem?
Otóż prosimy o ciepłe myśli i mocno zaciśnięte za jego zdrowie kciuki.
Chłopak nam zachorował. Siusia żywą krwią... :( Zaczęliśmy dziś leczenie, mamy nadzieję, że skuteczne.
...kurcze, tyle się już chłopak w życiu nacierpiał, zły los dałby mu juz w końcu spokój!

Ania i Krzyś

Od: Pon kwi 14, 2008 13:12

Post » Pon lut 01, 2010 23:58 Re: [Białystok7]zimno...

Ania i Krzyś - czy mówicie o tym Waszym futrzaku bez łapki? Jejku! Trzymaj się kocie, nie oddamy cię tak bez walki!

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Wto lut 02, 2010 1:47 Re: [Białystok7]zimno...

Szałwia pisze:Ania i Krzyś - czy mówicie o tym Waszym futrzaku bez łapki? Jejku! Trzymaj się kocie, nie oddamy cię tak bez walki!

Tak, dokładnie o tym...

Ania i Krzyś

Od: Pon kwi 14, 2008 13:12

Post » Wto lut 02, 2010 8:26 Re: [Białystok7]zimno...

Ania i Krzyś pisze:Pamiętacie naszego Leona, roboczo zwanego Gibonem?
Otóż prosimy o ciepłe myśli i mocno zaciśnięte za jego zdrowie kciuki.
Chłopak nam zachorował. Siusia żywą krwią... :( Zaczęliśmy dziś leczenie, mamy nadzieję, że skuteczne.
...kurcze, tyle się już chłopak w życiu nacierpiał, zły los dałby mu juz w końcu spokój!

wszyscy trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: ...to łapki ode mnie i moich ogonów, zaciskamy pięsci aż do krwi, koto musi wyzdrowieć
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto lut 02, 2010 8:35 Re: [Białystok7]zimno...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymamy kciuki za wspaniałego kotka Leona , wyzdrowieje z pewnością.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

[poprzednia][następna]