**26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 22, 2010 15:34 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

kotek ma obecnie na imię FREDZIO, miał operację w klinice - jak się okazało nóżka była złamana i następnie źle zrośnieta, ma szanse normalnie chodzić.... Z kręgosłupem nic nie da się zrobić.
Fredzio jest bardzo pogodnym przyjaznym kociakiem :)

Wracajac do P. Bożenki - jeśli ktoś z Was miałby życzenie np. przesłać jej jedzonko dla kotów , myślę, że moge podac adres na PW.
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pt sty 22, 2010 17:16 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

:!:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Sob sty 23, 2010 20:25 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

florida_blue

Post » Nie sty 24, 2010 23:45 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

:!: :!:
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Sob sty 30, 2010 0:14 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

:!: :!: :!:
ObrazekObrazek

anial

Post » Wto lut 02, 2010 0:00 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

podnoszę
ObrazekObrazek

anial

Post » Wto lut 02, 2010 11:49 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

:ok:
Obrazek

florida_blue

Post » Śro lut 03, 2010 16:26 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

do góry !!!!!!
Obrazek

florida_blue

Post » Pt lut 05, 2010 8:49 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

wczoraj wykastrowane 3 kocurki i jedna kotka. Mam tez kilka zdjęć , postaram sie po południu wstawić.
Obrazek

florida_blue

Post » Nie lut 07, 2010 23:26 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

Obrazek

Srebrny Pan Kot - piękny, stateczny kocur, wielki - według mnie najfajniejszy z całego stada.

Obrazek
Obrazek
po prawej młody kocurek, taki 8 mies, wykastrowany, kontaktowy, do adopcji; po lewej to nie wiem.

Obrazek
RudyRydz, grubaśny kocurek, bardzo kontaktowy, plącze się pod nogami.

florida_blue

Post » Nie lut 07, 2010 23:34 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

i śliczna Seja - klasyczna we fraczku długowłosa piękność :) Obserwuje inne koty z najwyższego punktu - kuchennej szafki . Jest wysterylizowana. Bardzo miła, pozwala się czesać.
Obrazek

opis iwonac- ciutke przeredagowany:
Persiczka ma kilka lat i mieszkała w podwórku starej kamienicy. Pozostawił ja poprzedni właściciel ,który się wyprowadził bez kotki. Wszyscy ją kochali ale nikt jej nie wziął-jej dzieci co miała ze zwyklym kocurkiem tak ale ją nie! Zanim zabrałyśmy pytałam całego podwórka, czy ktoś ją chce- była karmiona i dostawała prowerę Ale mieszkała w piwnicy z klepiskiem i strychu z dziurawym dachem. Zabrałyśmy zawiozłam do weta-w samą porę miała ZAAWANSOWANE ZAPALENIE OSKRZELI Wyleczona, odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona przez iwonac, doszła do siebie dzieki Bogu bo gdyby została pewnie skończyło by sie zapaleniem płuc i smiercią. Persiczka chce być jedynaczka przychodzi do Bożenki pod koldrę i mieszka na szafce kuchennej nie chce innych kotków(no może z jednym mogłaby mieszkać. Kto ja pokocha na starsze lata
Ostatnio edytowano Wto lut 09, 2010 16:20 przez florida_blue, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

florida_blue

Post » Wto lut 09, 2010 12:36 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

Jej nie mogę sie połapać całkiem chciałam popodpisywać kotki i nie mogę rozpoznać :mrgreen:
Ale tak opowiem o Seji:
Persiczka ma kilka lat i mieszkała w podwórku starej kamienicy. Pozostawił ja poprzedni właściciel ,który się wyprowadził :evil: bez kotki. Wszyscy ją kochali ale nikt jej nie wziął-jej dzieci co miała ze zwyklym kocurkiem tak ale ją nie! Zanim zabrałyśmy pytałam całego podwórka(o tym podwórku kiedy indziej napiszę.) czy ktoś ją chce- była karmiona i dostawała prowerę Ale mieszkała w piwnicy z klepiskiem :!: i strychu z dziurawym dachem. Zabrałyśmy zawiozłam do weta-w samą porę miała ZAAWANSOWANE ZAPALENIE OSKRZELI :!: Wyleczoczona odr,odpchl itp doszła do siebie dzieki Bogu bo gdyby została pewnie skończyło by sie zapaleniem płuc i smiercią.A i jeszcze ja zaszczepiłam. :) musze sie pochwalić. Persiczka chce być jedynaczka przychodzi do Bożenki pod koldrę i mieszka na szafce kuchennej nie chce innych kotków(no może z jednym mogłaby mieszkać. Kto ja pokocha na starsze lata :cry:

Proszę może ktoś połączyto moje pisanie z fotografią pleeeaaassse
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto lut 09, 2010 12:40 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

Rudego kocura Bożenka na pewno nie odda :twisted: wiele razy mówiła ale może wirtualna adopcja :D
Jeden kotek ma juą wirtualnego przyjaciela opiszę wieczorem :1luvu:

iwonac

Post » Nie lut 14, 2010 13:23 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

Seja wciaz jest u p. Bozeny. Jest wysterylizowana ale przed adopcja musi jeszcze przejść przegląd u weterynarza- odrobaczenie, pchełki , sprawdzic uszka itpd. Pozostałe kotki tez czekają

florida_blue pisze:i śliczna Seja - klasyczna we fraczku długowłosa piękność :) Obserwuje inne koty z najwyższego punktu - kuchennej szafki . Jest wysterylizowana. Bardzo miła, pozwala się czesać.
Obrazek

opis iwonac- ciutke przeredagowany:
Persiczka ma kilka lat i mieszkała w podwórku starej kamienicy. Pozostawił ja poprzedni właściciel ,który się wyprowadził bez kotki. Wszyscy ją kochali ale nikt jej nie wziął-jej dzieci co miała ze zwyklym kocurkiem tak ale ją nie! Zanim zabrałyśmy pytałam całego podwórka, czy ktoś ją chce- była karmiona i dostawała prowerę Ale mieszkała w piwnicy z klepiskiem i strychu z dziurawym dachem. Zabrałyśmy zawiozłam do weta-w samą porę miała ZAAWANSOWANE ZAPALENIE OSKRZELI Wyleczona, odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona przez iwonac, doszła do siebie dzieki Bogu bo gdyby została pewnie skończyło by sie zapaleniem płuc i smiercią. Persiczka chce być jedynaczka przychodzi do Bożenki pod koldrę i mieszka na szafce kuchennej nie chce innych kotków(no może z jednym mogłaby mieszkać. Kto ja pokocha na starsze lata
Obrazek

florida_blue

Post » Śro lut 17, 2010 16:12 Re: **26 kotów p. Bożenki GŁODUJE !!! Częstochowa

Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kota :1luvu:
Wiem,że to było kilka wieczorów temu a ja dopiero piszę :oops: -trochę mi się życie pomieszało.
To napiszę o kotku ,który znalazł wirtualną opiekunkę Kiciarę. :1luvu: :1luvu: Kotek ma na imię Sionek -dlaczego bo jesienią ktoś zapukał do drzwi Bożenki a gdy wyszła przed sienią zostawiono kotka człowiek zwiał. Kotek kilkumiesięczny ma szare łatki i jest bardzo miły dziewczyny chciały go brać do adopcji ale kotek ma coś z równowagą w tylnych nóżkach no i został. Wg mnie to jest ten w szare łatki co patrzy na obiektyw.
Drugi spiący kotek to wg mnie Nunuś straszna przylepka szuka domku sam wchodzi na kolana wpdrapuje na plecy bardzo potrzebuje kolanek na stałe szuka domku.
Jest jeszcze milutki burasek Fredzio też milutki szuka domu. Wszystkie kotki są młodziutkie zeszło roczne.
:kotek:

iwonac

[poprzednia][następna]