Fredzio jest bardzo pogodnym przyjaznym kociakiem

Wracajac do P. Bożenki - jeśli ktoś z Was miałby życzenie np. przesłać jej jedzonko dla kotów , myślę, że moge podac adres na PW.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
florida_blue pisze:i śliczna Seja - klasyczna we fraczku długowłosa pięknośćObserwuje inne koty z najwyższego punktu - kuchennej szafki . Jest wysterylizowana. Bardzo miła, pozwala się czesać.
opis iwonac- ciutke przeredagowany:
Persiczka ma kilka lat i mieszkała w podwórku starej kamienicy. Pozostawił ja poprzedni właściciel ,który się wyprowadził bez kotki. Wszyscy ją kochali ale nikt jej nie wziął-jej dzieci co miała ze zwyklym kocurkiem tak ale ją nie! Zanim zabrałyśmy pytałam całego podwórka, czy ktoś ją chce- była karmiona i dostawała prowerę Ale mieszkała w piwnicy z klepiskiem i strychu z dziurawym dachem. Zabrałyśmy zawiozłam do weta-w samą porę miała ZAAWANSOWANE ZAPALENIE OSKRZELI Wyleczona, odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona przez iwonac, doszła do siebie dzieki Bogu bo gdyby została pewnie skończyło by sie zapaleniem płuc i smiercią. Persiczka chce być jedynaczka przychodzi do Bożenki pod koldrę i mieszka na szafce kuchennej nie chce innych kotków(no może z jednym mogłaby mieszkać. Kto ja pokocha na starsze lata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 119 gości