kalair pisze:Agata&Alex pisze:agul-la pisze:fajnie być kotem agaty![]()
już więcej nikogo nie adoptuje![]()
![]()
![]()
Kotka możesz!
limit kotów do adopcji został wyczerpany

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Agata&Alex pisze:agul-la pisze:fajnie być kotem agaty![]()
już więcej nikogo nie adoptuje![]()
![]()
![]()
Kotka możesz!
Agata&Alex pisze:kalair pisze:Agata&Alex pisze: już więcej nikogo nie adoptuje![]()
![]()
![]()
Kotka możesz!
limit kotów do adopcji został wyczerpany
Agata&Alex pisze:Hej ciotki,
mam do Was pytanie. Szelka jest na etapie wymiany zębów, i teraz ma po dwa kłymleczaki i stałe. Czy one jej same wylecą, czy mam dzwonić do weta i się pytać co robić
![]()
Gdzieś kiedyś u którejś czytałam o takiej sytacji, ale nie mam pojęcia gdzie to było, a teraz bardzo by się przydało
. Zapach z pyszczka też nie pachnie fiołkami
Agata&Alex pisze:Hej ciotki,
mam do Was pytanie. Szelka jest na etapie wymiany zębów, i teraz ma po dwa kłymleczaki i stałe. Czy one jej same wylecą, czy mam dzwonić do weta i się pytać co robić
![]()
Gdzieś kiedyś u którejś czytałam o takiej sytacji, ale nie mam pojęcia gdzie to było, a teraz bardzo by się przydało
kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:Hej ciotki,
![]()
Może od razu lecieć to bym nie leciała, ale zadzwoniłabym do weta i spytała czy mam do niego lecieć. Kłaczek zmieniał zęby bez takich ekscesów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 175 gości