Prezes i Chester. Cz. 4. - rana s.70, kastracja Czesia s. 72

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 01, 2010 5:42 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

Kociara82 pisze:mi sie najbardziej podobal na filmiku moment jak sie Czesio rzucil na Prezesa z bojowym miaukiem :D :ryk:

Waleczny jest :lol:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon lut 01, 2010 5:44 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

Niestety kolega Chester wnerwił mnie w nocy niebywale.
Spać nie dawał, a ja o 5 wstaję.
Około 1 w nocy w końcu skapitulował.
Ale:
- spadł z drapaka (2metry) na ziemię (na poduchę konkretnie ale jednak)
- połamał mojego ostatniego kwitnącego storczyka, który wcale nie kończył swojego kwitnienia. Przeciwnie. Miał jakieś 15 kwiatków :evil:
Spróbuję jakoś podwiązać, czasem się zrasta, ale wątpię :evil:

estre

Post » Pon lut 01, 2010 8:49 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

Wpadłam, poczytałam, pooglądałam... Filmik bombowy - chłopaki się leja tak... spokojnie. Żeby tak moi chcieli... Kiedy Kłaczek bierze się za Tyśka to jest akcja za którą nie umiem chwilami nadążyć. Mam wrażenie że Prezes bierze poprawkę na smarkacza.

Storczyk... :( Szkoda. Na pewno był piękny. :x Wiesz co? Mnie kiedys dziecię pierworodne, lat wówczas ze 4 liczące, spadło z drabinki piętrowego łóżka na moja ketmię którą miałam od dziecka - piętnastoletnie drzewko zostało zredukowane do kilkucentymetrowego pieńka w dużej doniczce. Dziś młody ma 22lata, a drzewko jest całkiem sporym drzewem. Te roślinki odbijają - storczyk też jeszcze zakwitnie.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pon lut 01, 2010 9:25 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

estre pisze:
charm pisze:Ewentualnie pozostaje opcja zewnętrznego podpięcia kamery do video - wejścia mam, jeśli w jakikolwiek sposób da się podłączyć do tv, to do video też się da, a wtedy mogę przegrać na kompa - ale wtedy trzeba by podjechać do mnie z kamerką....

Ja kartę tv miałam w starym kompie. Teraz nie da się jej założyć bo mam mini pc więc ją komuś oddałam :(
Do video da się podłączyć bo sama tak oglądałam. Mam kabelki.
Rany, charm, super by było... :D

No to pozostaje umówić się na kawę - jak tylko się wykuruję... ;-)
(kartę tv mam nową - prezent od tż-ta :P)
(uprzedzam, w pokoju remont planowany od kilku miesięcy, ale czeka na lepszy stan konta, a przede wszystkim na wyższą temperaturę, bo przy takiej malować nie będę....)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lut 01, 2010 15:25 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

Obejrzałam filmik :ryk:

Zupełnie jak u mnie Gucio-Karmel :wink: :lol: Gucio też tak często staje na dwóch łapkach i macha tymi łapulkami tak w powietrzu :ryk: :ryk: :ryk: A Prezes jaki rozwichrzony :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lut 01, 2010 15:27 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

Cześć :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lut 01, 2010 15:46 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

kinga w. pisze:Wpadłam, poczytałam, pooglądałam... Filmik bombowy - chłopaki się leja tak... spokojnie. Żeby tak moi chcieli... Kiedy Kłaczek bierze się za Tyśka to jest akcja za którą nie umiem chwilami nadążyć. Mam wrażenie że Prezes bierze poprawkę na smarkacza.

Storczyk... :( Szkoda. Na pewno był piękny. :x Wiesz co? Mnie kiedys dziecię pierworodne, lat wówczas ze 4 liczące, spadło z drabinki piętrowego łóżka na moja ketmię którą miałam od dziecka - piętnastoletnie drzewko zostało zredukowane do kilkucentymetrowego pieńka w dużej doniczce. Dziś młody ma 22lata, a drzewko jest całkiem sporym drzewem. Te roślinki odbijają - storczyk też jeszcze zakwitnie.

Wiem, że zakwitnie, ale szkoda :(
Czasem dają czadu nieźle.
Tak swoją drogą to ja myślę, że się dogadali już...

estre

Post » Pon lut 01, 2010 15:47 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

charm pisze:
estre pisze:
charm pisze:Ewentualnie pozostaje opcja zewnętrznego podpięcia kamery do video - wejścia mam, jeśli w jakikolwiek sposób da się podłączyć do tv, to do video też się da, a wtedy mogę przegrać na kompa - ale wtedy trzeba by podjechać do mnie z kamerką....

Ja kartę tv miałam w starym kompie. Teraz nie da się jej założyć bo mam mini pc więc ją komuś oddałam :(
Do video da się podłączyć bo sama tak oglądałam. Mam kabelki.
Rany, charm, super by było... :D

No to pozostaje umówić się na kawę - jak tylko się wykuruję... ;-)
(kartę tv mam nową - prezent od tż-ta :P)
(uprzedzam, w pokoju remont planowany od kilku miesięcy, ale czeka na lepszy stan konta, a przede wszystkim na wyższą temperaturę, bo przy takiej malować nie będę....)

Kuruj się spokojnie, kaseta nie zając :D
Dobry tż :D

No co Ty, nie przejmuj się. Ja też jestem zarobiona w remontach (w pracy remont od sierpnia), więc nic mnie nie zdziwi :mrgreen:

estre

Post » Pon lut 01, 2010 15:48 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

amyszka pisze:Obejrzałam filmik :ryk:

Zupełnie jak u mnie Gucio-Karmel :wink: :lol: Gucio też tak często staje na dwóch łapkach i macha tymi łapulkami tak w powietrzu :ryk: :ryk: :ryk: A Prezes jaki rozwichrzony :ryk: :ryk: :ryk:

Śmiejemy się, że teraz Prezes dzięki Chesterkowi ma darmowe wietrzenie futra :ryk:

estre

Post » Pon lut 01, 2010 15:49 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

trawa11 pisze:Cześć :1luvu:

Cześć Trawko :D

estre

Post » Pon lut 01, 2010 16:15 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

estre pisze:Filmik: Bójka

Nic nie mam :(

Witajcie kochani :D Chester ma ogonek porządny i włochaty :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon lut 01, 2010 16:20 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

Nelly pisze:
estre pisze:Filmik: Bójka

Nic nie mam :(

Witajcie kochani :D Chester ma ogonek porządny i włochaty :D

Jak to nic nie masz?
Klika się w link i otwiera się youtube a tam play i leci...

Cześć :D
Oj włochaty ma! :D

estre

Post » Pon lut 01, 2010 16:38 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

Fajny filmik ;)
Patrzę z przerażeniem na takie zabawy :roll: Skąd wiesz, że właśnie nie robią sobie krzywdy? Momentami wyglądało jakby się mordowały :lol:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lut 01, 2010 16:40 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

shira3 pisze:Fajny filmik ;)
Patrzę z przerażeniem na takie zabawy :roll: Skąd wiesz, że właśnie nie robią sobie krzywdy? Momentami wyglądało jakby się mordowały :lol:

Uwierz mi, że pierwszy miesiąc leciałam z krzykiem bo się mordują.
Potem mi przeszło ;)
Tzn. jak mocno szaleją to przerywam, ale mają większą swobodę.
Jakby się mordowały to krzyki by były, dzikie 8)

estre

Post » Pon lut 01, 2010 16:42 Re: Prezes i Chester. Cz. 4. Bakterie e. coli - wygraliśmy!!!!

estre pisze:
shira3 pisze:Fajny filmik ;)

Uwierz mi, że pierwszy miesiąc leciałam z krzykiem bo się mordują.
Potem mi przeszło ;)
Tzn. jak mocno szaleją to przerywam, ale mają większą swobodę.
Jakby się mordowały to krzyki by były, dzikie 8)

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]