Kociara82 pisze:mi sie najbardziej podobal na filmiku moment jak sie Czesio rzucil na Prezesa z bojowym miaukiem![]()
Waleczny jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:mi sie najbardziej podobal na filmiku moment jak sie Czesio rzucil na Prezesa z bojowym miaukiem![]()
estre pisze:charm pisze:Ewentualnie pozostaje opcja zewnętrznego podpięcia kamery do video - wejścia mam, jeśli w jakikolwiek sposób da się podłączyć do tv, to do video też się da, a wtedy mogę przegrać na kompa - ale wtedy trzeba by podjechać do mnie z kamerką....
Ja kartę tv miałam w starym kompie. Teraz nie da się jej założyć bo mam mini pc więc ją komuś oddałam
Do video da się podłączyć bo sama tak oglądałam. Mam kabelki.
Rany, charm, super by było...
kinga w. pisze:Wpadłam, poczytałam, pooglądałam... Filmik bombowy - chłopaki się leja tak... spokojnie. Żeby tak moi chcieli... Kiedy Kłaczek bierze się za Tyśka to jest akcja za którą nie umiem chwilami nadążyć. Mam wrażenie że Prezes bierze poprawkę na smarkacza.
Storczyk...Szkoda. Na pewno był piękny.
Wiesz co? Mnie kiedys dziecię pierworodne, lat wówczas ze 4 liczące, spadło z drabinki piętrowego łóżka na moja ketmię którą miałam od dziecka - piętnastoletnie drzewko zostało zredukowane do kilkucentymetrowego pieńka w dużej doniczce. Dziś młody ma 22lata, a drzewko jest całkiem sporym drzewem. Te roślinki odbijają - storczyk też jeszcze zakwitnie.
charm pisze:estre pisze:charm pisze:Ewentualnie pozostaje opcja zewnętrznego podpięcia kamery do video - wejścia mam, jeśli w jakikolwiek sposób da się podłączyć do tv, to do video też się da, a wtedy mogę przegrać na kompa - ale wtedy trzeba by podjechać do mnie z kamerką....
Ja kartę tv miałam w starym kompie. Teraz nie da się jej założyć bo mam mini pc więc ją komuś oddałam
Do video da się podłączyć bo sama tak oglądałam. Mam kabelki.
Rany, charm, super by było...
No to pozostaje umówić się na kawę - jak tylko się wykuruję...![]()
(kartę tv mam nową - prezent od tż-ta)
(uprzedzam, w pokoju remont planowany od kilku miesięcy, ale czeka na lepszy stan konta, a przede wszystkim na wyższą temperaturę, bo przy takiej malować nie będę....)
amyszka pisze:Obejrzałam filmik![]()
Zupełnie jak u mnie Gucio-Karmel![]()
Gucio też tak często staje na dwóch łapkach i macha tymi łapulkami tak w powietrzu
![]()
![]()
A Prezes jaki rozwichrzony
![]()
![]()
shira3 pisze:Fajny filmik
Patrzę z przerażeniem na takie zabawySkąd wiesz, że właśnie nie robią sobie krzywdy? Momentami wyglądało jakby się mordowały
estre pisze:shira3 pisze:Fajny filmik
Patrzę z przerażeniem na takie zabawySkąd wiesz, że właśnie nie robią sobie krzywdy? Momentami wyglądało jakby się mordowały
Uwierz mi, że pierwszy miesiąc leciałam z krzykiem bo się mordują.
Potem mi przeszło
Tzn. jak mocno szaleją to przerywam, ale mają większą swobodę.
Jakby się mordowały to krzyki by były, dzikie 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 21 gości