Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:AYO pisze:Przemiła młoda dziewczyna rzecze: "Proponuję te, które mam na nogach, stoje tu w nich cały dzień i bardzo sobie chwalę i mam 35-tkę"![]()
![]()
Sprzedała ci te, w których stała cały dzień![]()
AYO pisze:Nie musze chyba tłumaczyć dlaczego po kwadransie wyszłam stamtąd w nowych butach![]()
Czarne, z podcietym typowo kowbojskim, niewysokim obcasem, ze zgrabną, okaglutką mordką, cholewa zmarszczona z zamkiem z boku, żeby łatwiej wchodziły ale zamek nie przez całą cholewę tylko w cześci środkowej, stabilne, wchodzą jak rękawiczka - 99 PLN
Georg-inia pisze:najbardziej lubię sprzątać te odpady budowlane, rozplute po całym pokoju, jeszcze noszące znamiona ciężkiej pracy, więc wymemłane tak, że nie jesteś w stanie nawet stwierdzić, co to pierwotnie było
solangelica pisze: Wpisze sobie w cv potem Asystent Projektanta Zagospodarowania Przestrzennego
solangelica pisze:Wpisze sobie w cv potem Asystent Projektanta Zagospodarowania Przestrzennego
AYO pisze:Co robi kotecek jak już odleży swoje na wszystkich miejscówkach?
Kotecek mości się wygodnie w kartonie [całkiem solidnym kartonie] i zaczyna z pasja i zaangażowaniem ogromnym wygryzać balustradki i gzymsy![]()
Jest tak leniwy i tak ma to opracowane, że nie musi się do tej zabawy podnosić - pracuje tylko łebkiem plując na duże odległości i otrząsając sie co chwila. Po pewnym czasie, kiedy plama słoneczna dociera w okolice kartonu, kotek szarpie brzegi coraz mniej zajadle aż nareszcie pomlaskawszy przedtem... zasypia
Georg-inia pisze:najbardziej lubię sprzątać te odpady budowlane, rozplute po całym pokoju, jeszcze noszące znamiona ciężkiej pracy, więc wymemłane tak, że nie jesteś w stanie nawet stwierdzić, co to pierwotnie było
AYO pisze:Obserwując go i czytając inne wątki wysnułam wniosek, że karton w swoim składzie zawiera jakąś substancje, która tak narkotycznie działa na koty, że nawet maincoon potrafi się wcisnąc w pudełko do butów. Ciekawa jestem, czy ktos to kiedyś zbadał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 47 gości