Ojej, Gibutkowa, zdrowiej
Jesli chodzi o ogłoszenia Barneyka to sama nie wiem co tam dodać. Kociak potrzebuje jeszcze trochę leczenia, na razie nie może być zaszczepiony, oczywiście nie jest kastrowany.
Gdybym ja sama miała ocenić jego wiek nie mając żadnych informacji ze schroniska - nie dała bym mu więcej jak 5 miesięcy, a nawet cztery.
Z pewnością jest wesoły, chętnie się bawi z Szarym - urządzają gonitwy i "walki", uwielbia przytulić się do któregoś z nas i zaczyna mruczanki, dokładnie wie jesli się do niego mówi bo zawsze odpowiada, tyle że na razie takim bezgłośnym "miau"
Ma apetyt, wyrównuje wszystkie zdrowotno-schroniskowe warunki.
Muszę się pochwalić - waży 1950 gram.
Jutro wieczorem miną dwa tygodnie jak jest u mnie, przybył z wagą 1550 gram i smutno wystającymi wszystkimi kosteczkami miednicy i żeberek, ze zmierzwionym i niezdrowo sterczącym futerkiem.
W piatek, podczas ostatniej wizyty, pani weterynarz nie mogła się nadziwić pozytywnym zmianom jakie w Barneyku zaszły.
Jest jeszcze coś - nie wiem czy pisać - nie wiem czy mi się tylko zdaje, czy nie. Czasem mam wrażenie że lewe oczko Barneyka lekko zezuje do środka. Czasem jak usiądzie, zrobi minkę bezradnego, skrzywdzonego kotuńka i ucieknie mu oczko - wypisz-wymaluj niewolnica Isaura

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!