ja kotki dostalam do domku zupelnie wybudzone-sterylka byla wczoraj okolo 16.00
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RyuChanek i Betix pisze:Zaraz lecę z Miya do weta. Trzeba wyjąć te nici bo za to co wystaje łapie nawet przez kaftanik, przez to zaczęło jej sie paprac wkoło tej ranki. brzydko to wyglada. reszta ranki tam gdzie szew był wewnetrzny rozpuszczalny ranki nie ma, zrosło sie ładnie. Nie dośc że Keiko siusia z krwią to jeszcze Miyusia z tym szwem. I na dodatek ciągle moje konto w peako z żubrem puste. chyba mieli awarię jakąś bo zaden z bankomatów w Bytomiu nie działał, zamin to wszystko ruszy, zanim nadrobia zaległości to nie wiem czy dzis te pieniądze dotrą. Sprry ze to w watku o kotach ale jestem na nich zlai musialam sie wygadać
To lecę do tego mam nadzieję ze nie bedzie zadnych powiklań
RyuChanek i Betix pisze:Jesteśmy po wizycie i nie jest dobrzenawet nie koło supełka bo z tego przynajmniej nie leci ropka ale wyżej tam gdzie wygladało ze slicznie sie goi, zbierała sie ropka. Miya miała to wycisnięte, polane wodą utlenioną (obie ranki) sreberkiem i jeszcze zaopatrzona w kolejny zastrzk antybiotyku o przedłużonym działaniu. Wetka martwi sie zeby nie robił sie ropień
Mam to ogladać i co jakis czas wyciskac
i przemywać rywanolem, a nawet spirytusem
![]()
Miya była bardzo grzeczna
Konto dalej puste
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 593 gości