3 kociaki z kartonu, dwa czrnuszki szukają domków!W-wa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2010 14:30 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

no i klops - domek chętny na co najmniej jednego czarnego się wycofał bez podania przyczyn :roll:
trudno...

czyli status: jutro przedadopcyjna z łaciatkiem, czarne łobuzy do wzięcia...

a z rzeczy śmieszno-strasznych: ludzie myślą że kotek to jak konserwa w supermarkecie: sięgasz na półkę i do koszyka :roll:
zadzwonił wczoraj pan dosyś sensowyny, aczkolwiek domek wychodzący ale na zakuprzu dosyć... sprawa do poważnego rozważenia... wszystko było ok dopóki pan się dowiedział, że nie nie ja zaraz z kotkiem nie przybędę... :roll: bo pan wyjeżdża w weekend i chce kotka mieć w domu przed :twisted: no kurrde.... chyba sobie w podpis wpiszę: chcesz adoptować kotka, pamiętaj o braku zasady klient nasz pan :twisted:
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Sob sty 30, 2010 15:21 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

rzeczywiście bardzo różni ludzie się zgłaszają... - oby czarne maluchy znalazły jak najszybciej dobry, najlepszy domek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: za wizytę dla krówki i :ok: :ok: dla obu czarnuszków

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie sty 31, 2010 16:37 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

:ok: :ok: :ok: mocno, mocno mocno !!!!
Niechże czyjeś kochające serce wypatrzy czarnuszki :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 31, 2010 17:01 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

Czarne koty przynoszą szczęście!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie sty 31, 2010 17:03 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

czekamy na wieści, jak przedadopcyjna krówki? :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Nie sty 31, 2010 21:58 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

Uff.
Łaciata panienka ma domek. Fajna rodzinka, dziecko co prawda się kotka bało ale kotek wcale... Widać, ze się starają i chcą się uczyc. Umowę podpisali bez szemrania, domu pozwolili każdy kąt zobaczyć, pytali, słuchali...
Dałam kotkowi pyrantelum, 2 dawki na wynos, parafinę też, żwirek i powitalną torebkę RC babycata 34...
Pani kupiła whiskasa :ryk: ale mam nadzieję zrozumiała czemu to niedobre dla kotka. Mejlem też wysłałam listę najważniejszych wytycznych i mam nadzieję, że tutaj też Pani zajrzy. W koncu miau to kopalnia wiedzy, nie :mrgreen:

TAJDZI ZMIEN TYTUL Z LASKI SWEJ! TYLKO BRACISZKOWIE SZUKAJA!

A braciszkowie czarni czyli bliźniakos negros zasiedlili mą łazienkę i rozrabiają... dostali zamek z kartonu do buszowania i drapak do drapania... włażą do wanny, rozlali wodę i zwalili ręczniczki do rąk... dzieciaki :ryk:

komu czarnego chłopaczka oswojonego, czystego, mruczącego, komu?
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Nie sty 31, 2010 22:18 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

Super, że łaciatka ma dom :)
Dziś w Józefowie znów dostałyśmy namiar na trzy kociaki do zabrania (żeby nie trafiły do schronu). Jutro będę dzwonić i dopytywać o szczegóły.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon lut 01, 2010 11:10 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

pierwsza noc minęła spokojnie tfu tfu...
dzieciaki śpią w bidecie na kocyku (coż, mój bidet został posłankiem dla kota baardzo szybko po przeprowadzce), buszują w swoim 2 poziomowym kartonowym zamczysku i sikają do wanny :twisted:
Wczoraj wieczorem na własne oczy widziałam jak jeden elegancko siurnął do kuwety. Rano - kuweta nie ruszona. Myślę sobie - jezusku chore :strach: a tu łajza jedna na moich oczach myk myk do wanny i elegancko do odpływu... ani kropelki nie uronił :twisted:
zaraz hrabiątkom nieporęckim idę kupić drugą kuwetę i cats besta (moze hilton w kuperki gryzie). Wstawię kuwetę do wanny i zobaczymy... Na razie wyszorowałam, wytarłam, odpływ zamknęłam i wrzuciłam piłeczki. Jak wychodziłam ślicznie się bawili...

Poza tym są to tak niesamowicie oswojone kocięta że jestem w szoku. One mruczą na widok człowieka, pchają się na kolana i podstawiają wszystko do miziania. Mój glut przy nich jest dziką dziczą :twisted:

Wieczoram dostały schesirka dla kociąt - taki sobie był. Na śniadanie siekana wołowinka - o, to juz lepsze. Scanomune jedna kapsułka na spółkę do śniadania, a potem odrobaczenie. Morelowe pyrantelum im nie smakuje :twisted: ale przyjęły po jakieś 0.25ml na głowę, po 2h wcisnęłam 2ml parafiny.

I obciełam im paznokcie :mrgreen:

Siedzą w łazience, zaglądam tam do nich, pralkę im włączyłam ;)
Wypuściłabym gadziny ale jak wlezą pod łóżko to je chyba odkurzaczem wyciągać będę :twisted:
albo pójdą gdzieś w kąt i nasiurają :twisted:

no nic, zobaczymy

KOMU KOTKA KOMU? chętnie w pakiecie... promocję mamy ;)
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Pon lut 01, 2010 11:20 Re: 3 kociaki maleńkie z kartonu Szukamy DS!

ktoś odpisał z tych moich namiarów?
na allegro mają duuużo wejść :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon lut 01, 2010 12:19 Re: 3 kociaki z kartonu, dwa czrnuszki szukają domków!W-wa

niestety pan co do Ciebie napisał nie odpowiedział na mojego konkretnego mejla :twisted: inna pani co napisała do mnie w sobotę też wymiekła chyba
z tym panem od telefonu na 602 rozmawiałam, napisałam Ci PW
jeden pan w piątek dzwonił ale on już natychmiast chciał :twisted:
a poza tym cisza

dobra, lecę po ten żwirek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Pon lut 01, 2010 13:37 Re: 3 kociaki z kartonu, dwa czrnuszki szukają domków!W-wa

kartonowy dwupak czarnych kocurków do wzięcia!!!! kociaki całuśne i piękne - w sam raz do kochania od zaraz :1luvu:

joluka

Post » Pon lut 01, 2010 13:44 Re: 3 kociaki z kartonu, dwa czrnuszki szukają domków!W-wa

jezusku chore :strach: a tu łajza jedna na moich oczach myk myk do wanny i elegancko do odpływu... ani kropelki nie uronił :twisted:

A ja myślałam, że tylko moja tak siura, a tu okazuje się, że więcej takich!
Mojej nalałam do wanny 2 cm wody i zatkałam korkiem. Jak szła do łazienki to obserwowaliśmy, bo wiedzieliśmy po co tam idzie, choć kuweta stoi obok.. Nagle kot przefrunął ponad progiem na wysokości 1,5 m. Ha! Okazało się,że była w wannie (łapy były mokre) i doznała zawodu . Ani razu więcej nie szczała do wanny :ryk:

A co do kartoników - coś ich szczęście omija i trzeba mocno :ok: :ok: :ok:
i zaglądać, i pozytywne myśli wysyłać ku nim.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lut 01, 2010 14:59 Re: 3 kociaki z kartonu, dwa czrnuszki szukają domków!W-wa

poprosimy nowe zdjęcia czarnuszków!!!! pewnie z dnia na dzień pięknieją :1luvu:

joluka

Post » Pon lut 01, 2010 15:12 Re: 3 kociaki z kartonu, dwa czrnuszki szukają domków!W-wa

dałam namiar na braciszków na wątek: viewtopic.php?f=1&t=107109

joluka

Post » Pon lut 01, 2010 20:59 Re: 3 kociaki z kartonu, dwa czrnuszki szukają domków!W-wa

dzieku joluka :1luvu:
wysłałam orchidce PW
rany jak cudnie byloby kartoniaki w dwupaku opchnąć :(
Obrazek Obrazek

GRazyna

[poprzednia][następna]