1. hm.. no nie wiadomo

wszystki ważne info są w 1 poście... przynajmniej warto, żeby były.. jak ktoś go czyta i coś wie, to nie pomyka, przez kolejnych 16 stron, no nie? ja podnosze i zachecam do podnoszenia... lepiej to, niż rozplynbąc sie w odmetach miau.... no i lżej mi troche... a i koteczko ktos wypatrzy.....
2. ja przygotowuję (poza zakładaniam nowych wątków i próba ich aktualizacji) aktualny pierwszy post KAN do wstawienia..... zaczęłam, że przewałam... no bo czas....
3. sporo też ludzików do adopcji chętnych jest z gazety...tam warto robić ogłoszenia.... wiem to przy Milce...
może podzielmy się innymi skuteczniej..., jest ich od cho.ery i nikt sam tego nie zrobi... żeby nie zwariować... i którymi koteczkami??
4. a na pierwszej nasze muszą być i koniec!

to mój malutki standardzik miaukowy....
5. zdałaby się też tak forma info mailowa do przesyłania...do znajomych np.....
6. i wzory ogłoszeń każdego kociaka do zamieszczania + zdjęcia w odpowiednim formacie - bo za duże nie wchodzą i d...pa
7. no i ulotka 1% - wiem, że kociamysza & Company nad tym pracują....
8. ale wiecie co??? w lutym będzie głosowanie na krakvecie - ja typuję KAN z kotkami andzeliki1952 i wszyscy przyjaciele KAN mnie na pewno poprą.... zachęcam do poczytania tego w celu orientacji, o co w tym głosawaniu chodzi i żeby czegoś nie przegapić..... sama to zrobie... bo tu mam mała orientację..
pewnie jeszcze przyjdzie mi coś do głowy... a może Wam też??? Tylko razem damy radę i koteczki też z nami dadzą...!